|
|
|||
|
|||
![]()
εβαλα στην θεση του ενα σιδερο στο μεγεθος του και δουλευει κανονικα....να το αφησω ετσι? ουτε θορυβο κανει ουτε τιποτα και δεν ειναι και εθραυστον
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σαν προσωρινή λύση είναι ΟΚ, για μόνιμα δεν ξέρω, μπορεί να σου δημιουργήσει πρόβλημα (φθορά φτερωτής, θόρυβος), μπορεί και όχι.
|
|
||||
|
||||
![]()
Καποιος είχε βρεί ανοξείδωτο σύρμα/σιδερο στην διαμετρο αυτή. Το έκοψε στο σωστό μεγεθος, το λιμάρισε λίγο για να μην τρυπήσουν οι ακρες τα πλαστικά και είναι κομπλέ. Το έχει πάνω απο χρόνο χωρίς να του έχει πάθει οτιδήποτε.
Μια αλλη εναλλακτική είναι το πλαστικό απο τις μπατονέτες για τα αυτια. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
εγω οταν πηγα να παρω αξονακι εκανε 15 ευρω παντος το ειχε μαζι με τον μαγνητη-φτερωτη δεν ξερω αν το πουλαν και μονο του και ποσο εχει
|
||||
|
||||
![]()
Εσενα σε έκλεψαν! Εγω οταν μου είχε σπάσει το αξονάκι πήρα απο την εγγύηση. Κανονικά περιλαμβάνεται.
Οταν πήγα σε ενα άλλο μαγαζί όμως, το σετ φτερωτη το βρήκα 8-9¤ και το αξονάκι σκέτο 4.10¤ (ακριβώς-το'χω μπροστά μου). Απο αυτές τις τιμές μειον 1-2¤ γιατι είναι και λίγο κλεφτες. Μπατονέτα δεν έχω δοκιμάσει ποτε. Αυτό μου είχαν προτείνει οταν είχε σπάσει το δικό μου. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
εσυ απο που το πηρες για να ξερουμε και να μην μας ξαναπιασουν?
|
||||
|
||||
![]()
Απο το Qu***ο. Το αξονάκι σίγουρα τόσο έχει γιατι το έχω μπροστά μου. (ήταν καβάτζα). Το αλλο 90% εχει τόσο γιατί δεν είμαι σίγουρος.
Παντως και ο Κωστής (Αζορες) μπορεί να σου φέρει. Εγω είχα ζητήσει μια σχαρίτσα για το 2213 και την είχα σε μια εβδομάδα. Γι'αυτό παρηγγειλε τα τώρα που δεν τα χρειάζεσαι ωστε οταν τα χρειαστείς να τα έχεις. Και μια εικόνα με όλα τα κομμάτια με τους κωδικούς τους του 2213. Εγώ την έχω πρόχειρη στον υπολογιστή. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|