|
|
||||
|
||||
![]()
¶μα βάλεις ένα μάυρο χαρτόνι από πίσω ωστε να μη φαίνεται ο τοίχος και οι σωλήνες, θα δείξει πάαααρα πολύ.
Επίσης δοκίμασε να μη πατάς το κουμπί της μηχανής μονομιάς, γιατί φαίνεται οτι δε την αφήνεις να εστιάσει. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
οι πρασινομπλε περιοχες ειναι δυνατον να φωτογραφθουν?? τοσο ομορφο ενυδρειο θα ηταν κριμα να καταληφθει απο κυανοβακτηριο αν πρεοκειται για κατι τετοιο. το φοντο οντως θα αναδειξει το ενυδρειο αλλα αναλογα και το φωτισμο προσεξε..αν τον δεις να κανει συνεχως "επιδειξη" σημαινει οτι σχηματιζεται το ειδωλο του στο τζαμι οποτε δοκιμασε εναλλακτικα φοντα γιατι δεν ειναι καλο να ειναι μονιμα σε κατασταση υπερδιεργερσης.. ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Πάνο καλή σου μέρα και σε ευχαριστώ.
Μόλις έχω βγάλει τις φωτο από τις πρασινομπλε περιοχές, τις οποίες επισυνάπτω. Ο Κίτσος όλο κορδώνεται όλη την ώρα, οπότε σήμερα κιόλας θα πάω να πάρω μάυρο φόντο... Σε σχέση με την φωτοπερίοδο, πόση θα πρέπει να είναι αυτή και ποιές ώρες θα ήταν προτιμότερη? Επίσης, να βάλω κερατόφυλλο? και τέλος, μεγάλες αμάνο πόσο εύκολο είναι να βρώ? υπάρχουν κόκκινες αμάνο ή μόνο αυτές οι ψιλοδιάφανες? Ευχαριστώ και πάλι, Κώστας |
|
|||
|
|||
![]()
Κώστα μην αφήσεις την δουλειά σου για να ασχοληθείς με την φωτογράφηση.
![]() Η φωτοπερίοδος πρέπει να είναι 8-10 ώρες το πολύ, δεν έχει ιδιαίτερη σημασία το πότε, όποτε είσαι σπίτι. Κερατόφυλλο βάλε, πρόσεξε μόνο να μην καλύψει όλη την επιφάνεια, για να έχει χώρο ο Κίτσος ν' αναπνέει και να κάνει φωλιά. Οι αμάνο είναι αυτές οι ψιλοδιάφανες, δεν υπάρχουν κόκκινες. Κάπου κάπου φέρνουν τα πετσοπ. |
|
|||
|
|||
![]()
Τελικά, κανείς στον μάταιο ετούτο κόσμο δεν εκτιμάει τις καλλιτεχνικές φωτογραφίες..... κρίμας... δεν έχω και κανένα μεγάλο ενυδρείο, να δέσω και μια από τις κοτρώνες που μου περίσεψαν και να πέσω να πνιγώ... άραγες, γοργόνες κυκλοφορούν στο εμπόριο?
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφο (από ότι διακρίνω δηλαδή
![]() Οι φωτογραφίες είναι λίγο....... εμ λίγο..... φωτος-χάλια ![]() (LoL Κίτσο λέμε την καθηγήτρια της οικιακής ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Πάντως έγινε πανέμορφο, οι ρίζες ήταν πολύ καλή αγορά Κώστα.
Βάλε και φυτά επιφανείας, θα τα εκτιμήσει ο Κίτσος, μπορώ να σου φέρω την Κυριακή. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
μόλις έχω λάβει και το σχετικό μέιλ το οποίο και σας κοινοποιώ.... "Dear Sir. The National Geographic Society has decided to designate you as an Honorary Aquaria Photographer in any contest to be launched by either National Geographic Society or any of its subsidiary bodies" |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|