|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν υπάρχει πρόβλημα με το χαρτόνι. Δεν αλλοιώνεται. Βάλε αφοβα! Αλλιώς παρε σπρεϋ και βαψ'το αν μπορείς.
Ωραίο είναι το ενυδρείο, αλλα επιδέχεται βελτίωση. Με το χαρτόνι για αρχή θα δείξει πολύ ωραίο. Απο εκεί και πέρα, μπορείς να βάλεις μερικές βαλλισνέριες ή hygrophila polysperma, που δεν έχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις σε φως. |
|
||||
|
||||
![]()
και κατι ακομη..... σε καθε αλλαγη βαζε και κανα 2 μπετονακια απιονισμενο (εγω βαζω απο τα λιντλ) για να κρατασ χαμηλα το gh και αν εχεις εξατμηση συμπληρωνε με απιονισμενο...... οσο πιο μαλακο νερο εχεις τοσο καλυτερα για τα τιγρακια.....
|
||||
|
||||
![]()
Σχετικα με τα φυτα ηθελα να προσθεσω και αλλα, αλλα ο φωτισμος του ενυδρειου με εκανε να βαλω μονο ανουμπιες.Με το φοντο θα προσθεσω κατι συντομα.Ειχα την εντυπωση οτι τα τιγρακια ζουν καλα στις συνθηκες μου και δεν ηθελα να μπλεξω με χαμηλωμα ph gh kh και για αυτο το λογω τα αφησα σε νερο δικτυου...παντως σιγουρα θελουν χαμηλοτερες τιμες στο νερο τους...
|
|
||||
|
||||
![]()
2 χρονια τρεχει το ενυδρειο και το εχεις στην πενα απο πλευρας καθαριοτητας?? μπραβο! δειχνει να λαμπει.
στη θεση σου και εφοσον δεν εχεις ψαρια που να θελουν σπηλιες...θα εβγαζα τουλαχιστον τις 2 απο τι2 3 καρυδες και θα το γεμιζα με περισσοτερες ανουμπιες το ενυδρειο. ισως και μερικες φτερες που δε θελουν παραπανω φως απο τις ανουπιες.... οσο για το νερο....οπως ειπες αν μπορουσαν να χαμηλωσουν λιγο οιτιμες θα ηταν καλυτερα..
|
||||
|
||||
![]()
Το ενυδρειο τρεχει 2 χρονια...βεβαια οχι με αυτα τα ψαρια...Τα τιγρακια τα εχω περιπου 3 μηνες.Στην παρουσα φαση δεν θα κανω καμια παρεμβαση στις τιμες του νερου και ελπιζω να μην εχω προβλημα...
Σημερα εβαλα και μαυρο φοντο και δειχνει οντως πολυ καλυτερο... Οριστε και μια φωτογραφια: |
|
||||
|
||||
![]() ![]() Αμα μπορείς βάλε και κανένα ψηλό φυτό πίσω. |
|
|||
|
|||
![]()
Μεγάλη διαφορά με το μαύρο φόντο, αλλά θέλει και ψηλά φυτά που λέει κι ο tsoum. Στις καρύδες μπαίνει κανένα ψάρι??
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσίαση Tanganyika (καρφουρισιο 96lt) | bisonas | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 7 | 23-07-08 13:20 |