|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μεσα και εγω παιδια με το εταιρων
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
tsoum
bokostas Posidwnas -ο λακωνικός zipo QS-Plan Prokroustis jiraiya Βασίλης (??? ipertatos???) giannisaek ΤΑΣΟΣ + Χριστίνα kingrim georgis4 Αφού ξεπεράσαμε την 10άδα από Τετάρτη βράδυ, δεν το φοβάμαι, προβλέπω τουλάχιστον 25 άτομα. Εσύ να κλείσεις 1:30 και 2 να είσαι εκεί, αφού ξέρεις, δεν φεύγουμε πριν τις 3. |
|
||||
|
||||
![]()
Υπαρχει πιθανοτητα να ερθω αν και δουλευω νυχτα....
|
|
|||
|
|||
![]()
Εχουμε....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
christo η απογραφη ηταν ο χειροτερος εφιαλτης μου.
ΑΝΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ αμα δεν ερθει και ο Χαρης θα πιουν οσοι ειναι εκει καφε χωρις φασαρια ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ |
|
|||
|
|||
![]()
Κρίμα βρε Χρήστο, μουγγαμάρα θα πέσει, ποιός θα μας διασκεδάζει??
Κι έλεγα να φέρω έναν κουβά φυτά, αλλά άμα λείπεις εσύ θα μείνουν στο τραπέζι. ![]() Μάλλον θα είναι και η τελευταία για φέτος, η επόμενη πέφτει τη 2η μέρα των Χριστουγέννων και η μεθεπόμενη 2 Γενάρη, την επόμενη της Πρωτοχρονιάς. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Ειδωμεν.... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τελευταια της χρονιας?? φφφφφφ...γιατι τα λετε αυτα? ηθελα να κοιμηθω αυτη την Κυριακη...
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κώστα,ο Βασίλης δεν είναι ο ipertatos.Είναι νέο αίμα...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Και τι μας κόβει να κάνουμε 2η μέρα Χριστουγέννων;
![]() ![]() Ολγα, πεσε νωρίς το βράδυ αμα θες ύπνο. ![]() ... ![]() ![]() ....Θα του πάμε τους ξιφοφόρους του Κωστα να τους τηγανίσει, τα φυτά του να μας κάνει μια ωραία σαλάτα και θα φάμε καλα! ![]() Υ.Γ. καποιος να μου κάνει μια μετάφραση της λέξης "Απογραφήήήήήήήήήήήήήήή" του Χρήστου γιατί δεν καταλαβαίνω τι εννοεί. Κατι με την εταιρία και τον ισολογισμό να φανταστώ; ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
tsoum
bokostas Posidwnas -ο λακωνικός zipo QS-Plan Prokroustis jiraiya Βασίλης (tender foot) giannisaek ΤΑΣΟΣ + Χριστίνα kingrim georgis4 ![]() olga ????? τελευταία ξαναλέω. ![]() panos1972 Γιώργο "απογραφή" είναι η καταμέτρηση του στοκ μιας αποθήκης ή ενός μαγαζιού, για να δουν τι πούλησαν και τι τους έμεινε στο τέλος της χρονιάς. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Κι εγώ μέσα!
|
|||
|
|||
![]()
tsoum
bokostas Posidwnas -ο λακωνικός zipo QS-Plan Prokroustis jiraiya Βασίλης (tender foot) giannisaek ΤΑΣΟΣ + Χριστίνα kingrim georgis4 ![]() olga ????? τελευταία ξαναλέω. ![]() panos1972 Εγώ θα έρθω μαζί με την πρόκριση στην επόμενη φάση της ΠΑΟΚαρας ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Να τος ο Πάνος...έμαθε ότι έχω απογραφή και βρήκε ευκαιρία για ήσυχο ψαροκαφέ....''και γω μέσα'' ..... ορέ και εγώ μέσα,θα πεταχτώ έστω και για ένα 10λεπτο...
![]() Υ.Γ. Μπάρμπα Ντίνο και Μπάρμπα Γιάννη σήμερα το μεσημέρι στην κλήρωση της επόμενης φάσης του ''europa league'' να μην ανησυχείτε.Η βασίλισσα της νύχτας,η ζουζουνίτα και κατα κόσμο η μεγκάλη άεκ είναι στο γκρούπ των ''ισχυρών''.......τουριστών.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μηνιαίες Συναντήσεις ΠΣΦΕ-Βόρειος Ελλάδα 2009 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 411 | 05-01-10 00:01 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα 2008 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 17 | 14-01-09 11:05 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 47 | 21-12-05 17:19 |