|
|
||||
|
||||
![]()
Αν τα μωρα συνεχως μειωνονται πρεπει να βρεις την καταλληλη τροφη για να τα ταιζεις.Ενας τροπος για να παρεις τα μωρα και να τα απομονωσεις ειναι να τα παρεις με το σωληνα που αδειαζεις το νερο κατευθειαν μεσα σε ενα κουβα..και μετα σε αλλο ενυδρειο η σε γεννηστρα μεσα στο ιδιο ενυδρειο..
|
|
|||
|
|||
![]()
Κοίτα εγω δε θέλω να κάνω εκτροφή, να τα βλέπω με τους γονείς θέλω, να χαρώ τη διαδικασία και τη συμπεριφορά. Απλά θέλω να βρω αν φταίει κάτι που κάνω εγώ και μειώνονται. Από τροφή, αυτά τσιμπολογάνε απ'ότι βλέπω άλγες και ο,τι άλλο βρούνε, εγώ πάλι όταν ταΐζω, ένα μέρος της τροφής το τρίβω και το κάνω "πούδρα", ελπίζω ότι το βρίσκουνε. Φυλλαράκια κλασσικής τροφής, άλλης με spirulina, ξερά bloodworms και frozen dried daphnia.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τα pelvicachromis ειναι κυριως φυτοφαγα ψαρια
![]() φιλε domresvanis αληθεια εισαι στην Τασμανια ; ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θα γίνουν ζευγάρι? | alexandr0s | Ζωοτόκα | 4 | 19-02-10 13:42 |
Ποιές ενέργειες πρέπει να γίνουν στη λίμνη για το χειμώνα; | akisk | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 14 | 03-02-09 14:21 |
Μήπως θα έπρεπε να γίνουν ακόμα ποιο συγκεκριμένοι οι κανόνες στις αγγελίες ??? | Lsourtzo | Greek Aquarist's Boards | 25 | 11-07-06 23:15 |
ζευγάρι μονομάχων | bakogiannisd | Bettas | 9 | 26-01-06 00:29 |