|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιο, ανετο ενυδρειο.
Τα ψαρια μπορουν να ακδηλωσαουν πιο φυσικες συμπεριφορες. Θα προτεινα, οταν θα ερει η στιγμη να σκεφτεις την ανοδο της ιχθυοφορτωσης, να επικεντρωσεις την προσοζη σου στην αυξηση των ατομων του καθε καπαδιου παρα στην προσθεση νεου ειδους. Θα εχεις αλλα ενδιαφεροντα πραγματα να δεις ετσι (κυριως σε συμπεριφορες), παρα ποικιλια χρωματων και λοιπα εικαστικα θεματα. ΥΓ θα προτεινα επισης την αλλαγη στησιματος των ξυλων, που μου φαινεται καπως αφυσικη.
|
||||
|
||||
![]()
το ενυδρειο ειναι τελειο, ειμαι δουλεια και εχω αρρωστησει!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() χρειαζομαι αλλες ριζες μεγαλες,αυτες που εχω δεν κανουν. ευχαριστω παιδια για της επισημανσης. ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
RIO-400 Κοινωνικο φυτεμενο | Μικρος | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 63 | 21-11-11 19:43 |
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΦΥΤΕΜΕΝΟ (250 ΛΙΤΡΑ) | stelios_ant | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 3 | 16-05-10 12:00 |
96 λιτρα κοινωνικο φυτεμενο | mixalis | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 30 | 04-10-08 08:20 |
30 λιτρα κοινωνικο φυτεμενο | mixalis | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 3 | 25-09-08 18:14 |
300 λιτρα φυτεμενο κοινωνικο | kanarini | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 22-03-08 17:24 |