|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Όμορφο ενυδρείο!
Και μόνο το μέγεθος του το κάνει υπέροχο! Ακόμα ένας πόντος το εξαιρετικό σημείο που το έχεις και το ότι είναι εντοιχισμένο...
|
||||
|
||||
![]()
πολυ καλο απλα:
α) πρεπει να παει στα ενυδρεια με φυτα β) Εχεις επιλεξει ΠΟΛΥ ακριβο σπορ φυτα σε 600λ ειναι πολλα χρηματα αν μπορεις να τα καταφερεις σε hight tech εισαι αρχοντας αν οχι βαλε φυτα για χαμηλο φωτισμο και ελαχιστα λιπασματα γ) με τετοιες διαστασεις μπορεις να κανεις παπαδες σκεψου ενα καλο hardscape ο πετκουμουλους εχει φερει μεγαλες ριζες και πολυ οικονομικες. δ) κατα την γνωμη μου το κεντρο του ενυδρειου σου ειναι πολυ καλο αλλα οι γωνιες χανουν βαλε και εκει απο τα κλαδεματα των κεντρικων φυτων και βγαλε τα αλλα |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ καλο και πολυ μεγαλο.Θελει χρημα λογο ογκου πχ.λιπασματα.
Τα τιγρακια δεν πυραζουν τους αρλεκινους? |
|
|||
|
|||
![]()
τα λιπασματα που εχω ειναι σκονες απο χημειο...
τα τιγρακια δεν ασχολουνται με τα αλλα ψαρια του ενυδρειου,ειδικα με τους αρλεκινους παιζουν μαζι... |
|
||||
|
||||
![]()
Πάρα πολύ καλό και συγχαρητήρια γιατί όπως αναφέρεις είναι DIY και το αποτέλεσμα είναι πολύ καλύτερο και ομορφότερο απο πολλά επώνυμα της αγοράς! Εγώ θα σου ευχηθώ καλό κουράγιο και σίγουρα η είκόνά του θα σε ανταμείψει για τα χρήματα και το χρόνο που σπαταλάς !
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Τεράστιο και πολύ προσεγμένο, μπράβο σου που το τόλμησες, 600 λίτρα φυτεμένο, με πολύ καλό εξοπλισμό και εντοιχισμένο, ε είναι τέλειο.
![]() Με το φούντωμα των φυτών και την προσθήκη μιας μεγάλης ρίζας, θα μπορούσε να γίνει ονειρεμένο, μακάρι να τα καταφέρεις, εμένα πάντως μ' έφτιαξες. |
|
|||
|
|||
![]()
Υπέροχο ενυδρείο και καλή αρχική τοποθέτηση των φυτών.
¶ν δεν κάνω λάθος ο φωτισμός σου είναι 4x36=144 W. Πολύ λίγος για ενυδρείο 600 lt απαιτήσεων (και για την blyxa japonica). Επίσης το ύψος είναι οριακό και άν βάλεις ποτέ γρασίδι θα χρειαστείς MH φωτιστικά. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
RIO-400 Κοινωνικο φυτεμενο | Μικρος | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 63 | 21-11-11 19:43 |
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΦΥΤΕΜΕΝΟ (250 ΛΙΤΡΑ) | stelios_ant | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 3 | 16-05-10 12:00 |
96 λιτρα κοινωνικο φυτεμενο | mixalis | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 30 | 04-10-08 08:20 |
30 λιτρα κοινωνικο φυτεμενο | mixalis | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 3 | 25-09-08 18:14 |
300 λιτρα φυτεμενο κοινωνικο | kanarini | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 22-03-08 17:24 |