|
|
||||
|
||||
![]()
Μπορούν να συμβιώσουν με γκάπυ τα ραμιρέζι?
|
|
|||
|
|||
![]()
Μπορουν... αλλα τι δουλεια εχουν τα γκαπι με τα ραμιρεζι;
|
|
||||
|
||||
![]()
Η αδερφή μου είναι πολύ δεμένη με τα γκάπυ,και ρώτησα μήπως μπορώ να κρατήσω 5-6.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Οχι καλυτερα!
Σε 6.8 Ph τα γκαπυ δεν θα περνανε καλα. Σε παραπανω απο 7 τα ραμιρεζι δεν θα περνανε καθολου καλα! Οποτε κρατα το ενα απο τα 2 ειδη και δωστου τις καταλληλες συνθηκες!
|
||||
|
||||
![]()
Α οκ
![]() Εσείς τί άλλο μου προτείνετε?Και από πλευρά φυτών(αν είναι εντάξει ή και κάποια άλλα φυτά) αλλά και ρίζες,πέτρες,άμμο...? *αυτό εδώ είναι το ενυδρείο(http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=40410) Πείτε μου τί να αλλάξω |
|
||||
|
||||
![]()
Θα ελεγα για ενυδρειο που εχει ραμ να αποφευγονται καταστασεις με πολλα λιπασματα ή "χημικα" γενικα.
Το πρωτο ειναι φυτο που δεν εχει απαιτησεις, τα αλλα δυο θελουν δυνατο φως και σταδιακα πιστευω οτι θα φτασεις τσπο σημειο να "χωνεις" διαφορα στο νερο. Επελεξε πιο ευκολα φυτα, πχ απο moss προτιμησε christmas που δεν θελει τιποτα για να ευδοκιμησει. Οπως βλεπω ομως, παιζεις με νερο βρυσης στο ενυδρειο και ζωοτοκα. Θα ελεγα λοιπον να αφησεις τα ραμ και να κοιταξεις για αλλα ψαρακια.
|
||||
|
||||
![]()
Δηλαδή εσύ τι μου προτείνεις?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
είναι αρκετό το φίλτρο jewel;; | elk | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 13-02-10 17:25 |
Γκάπυ άρρωστο... | uptight | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 01-09-09 21:46 |
Οι πρώτες μου μετρήσεις μετά από αρκετό καιρό... | giankyr | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 04-02-08 15:47 |
Eίναι αρκετό; | giorgosp | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 03-12-07 09:00 |
Ποικιλίες γκάπυ- πού; | Celda | Ζωοτόκα | 2 | 03-09-05 23:58 |