|
|
||||
|
||||
![]()
bioballs δεν χαλανε ποτε
|
|
||||
|
||||
![]()
στο ebay ειδα πώς της πουλάνε με το τεμάχιο! εγώ πως θα ξέρω πόσα τεμάχια θα χρειαστώ?
|
|
||||
|
||||
![]()
περνεις πρωτα καμια 50ρια και μετα ξανα αγοραζεις
|
|
||||
|
||||
![]()
δες πόσο όγκο έχει το ένα τεμάχιο.... και απλή αναλογική
|
||||
|
||||
![]()
ειναι αναλογα την βιομπαλα στειλε ενα πμ στον Jiraiya εχει αγορασει καποιες απο το νετ και τις εχει παραλαβει ισως μπορει να σου πει διαστασεις και πωλητη
|
|
|||
|
|||
![]()
....5 και κατι εχει το λιτρο το σιποραξ(που ειναι ανωτερο βιολογικα απο τις βιομπαλες..),γιατι δε ρωτας εδω για την ποσοτητα που θα χρειαστεις?
Ισως παρεις και ακομη καλυτερη τιμη ![]() Υ.γ....για τις βιομπαλες τι τιμη /λιτρο βρηκες?
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
80 λιτρα βιολογικο?
Μπραβο!!!! ![]() Κροκοδειλους θα βαλεις??? ![]() Λοιπον, εγω θα εβαζα ελαφροπετρα
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
λοιπόν το σαμπ είναι αυτό και περίπου παίρνει 80 λίτρα βιολογικά αν φανταστείς ότι είναι 220 λίτρα το σαμπ και 650 το ενυδρείο! να ευχαριστήσω τον sakis_gr για το σχέδιο! |
|
||||
|
||||
![]()
τωρα καταλαβα οτι θελεις 80 λιτρα υλικα
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Siporax! | pavlos1988 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 17-11-10 22:38 |
siporax | theodoros | Γλυκό νερό - Γενικά | 27 | 04-10-10 19:19 |
siporax mini | scooby14 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 27-06-10 21:14 |
σφουγγαρια και siporax | akis7 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 22-05-10 16:19 |
Siporax | tolis_1234 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 09-02-05 03:38 |