|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Σίγουρα όλοι θέλουν να βοηθήσουν. Στο φόρουμ αυτό το αποδεικνύουν τα παιδιά είτε έμπρακτα, στέλνοντας ο ένας στον άλλο διάφορα μπόλι, κλαδέματα κλπ, είτε μέσα από γραπτές παρατηρήσεις και συμβουλες΄.
Θα το διαπιστώνεις συνέχεια αυτό... ![]() Τώρα άν γίνεται και λίγο άστοχο χιούμορ....δεν το παρεξηγούμε εφόσον προέρχεται από κατά πολύ νεαρότερο μέλος. ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Ε ναί αυτό εννοώ. Γέλασα κι εγώ πάντως.
Μπράβο πάντως που με τρία παιδιά και το ένα τόσο μικρό βρίσκεις χρόνο για το χόμπυ. Εγώ με έναν ντελικανή στα 9 μιση και πάω σαν τον κλέφτη τα βράδια να γράψω στο φόρουμ (τώρα γράφω από τη δουλειά) γιατί όλο φωνάζει ..."Πάλι στο laptop είσαι?? Φύγε επιτέλους κι ελα να δούμε την ταινία στον καναπέ...." ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι πρέπει να γνωρίζετε πριν κάνετε το πρώτο σας Φυτεμένο. | kingrim | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 19 | 12-04-18 20:56 |
Το πρώτο μου... | iliasb | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 12 | 16-01-09 12:55 |
Kotsos: Το πρώτο μου φυτεμένο | Kotsos | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Κ. Αμερικής | 7 | 04-01-09 13:41 |
Το πρώτο μου ενυδρείο!!!!!!! | StelMex | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 29-12-08 19:07 |
Το πρώτο 54λιτρο | gsa | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 19 | 18-09-06 20:40 |