|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Στο λεω γιατι το ειχα ετσι ..και ..το αρσ. αουρατους εκοβε γυρους γιαν να κυνηγα τους λαμπιδοχρομιδες !!!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σε αυτή την περίπτωση τα ανοίγματα από τις κρυψώνες δεν θα τις έστηνα αντικριστά. Θα προσπαθούσα να παρεμβάλω κάποια άλλη πέτρα μικρότερη (ή ξύλο σχεδόν ανάμεσα τους) με καμιά ανούμπια ή καμιά έξυπνα τοποθετημένη βαλισνέρια, ώστε να υπάρχουν σημάδια/κουρτίνα σα διακριτά όρια των περιοχών. Τι ιχθυοφόρτιση είχες και σε πόσα λίτρα;
|
||||
|
||||
![]()
Για το στήσιμο δες και εδώ.Είναι το Rio 180.Μπορεί να βοηθηθείς λίγο.
|
||||
|
||||
![]()
Ενα χαρεμι λαμπιδοχρομιδες , 1 ζευγος αουρατους , και ενα λιφαλιλι (ασχετο το ξερω , ξεμεινε) !!! Ολα αυτα σε 240 λιτρα με 2 στοιβες πετρες και την φιλτρανση του Ριο μονο !!!
|
||||
|
||||
![]()
Καταρχας να ευχαριστησω ολους παιδια για τις πολυτιμες συμβουλες!
Μεθαυριο θα εχω το ενυδρειο με το καλο! Εχω θεμα ομως... Γυρισα απο το χωριο, μαζεψα γυρω στα 30kg πετρες αλλα οχι τεραστιες! Στο μεγεθος μια μεγαλης χουφτας η μεγαλυτερες γιατι σκεφτομουν τι αντοχες θα εχει το Juwel Vision που περιμενω... Το προβλημα μου δεν ειναι εκει ομως... Για βοηθηστε με λιγο (κατοικοι των Αθηνων κυριως): Που στην ευχη θα μπορεσω να βρω λευκες μεγαλουτσικες πετρες, οταν αυτες που εχω (απο ενα προχειρο στησιμο) αρκουν για τη μια γωνιτσα τους μονο;;; ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Γιατί το φοβάσαι το ενυδρείο?Δεν έχει πρόβλημα.Αρκεί να προσέξεις τα τζάμια για να μη γρατσουνιστούν στο στήσιμο,να μη στηρίζονται οι πέτρες πάνω στα τζάμια,να υπάρχει ένα λεπτό φελιζόλ στον πάτο και να σιγουρευτείς ότι δεν πρόκειται να κατρακυλήσει κάποια πέτρα (σιλικόνη).
|
||||
|
||||
![]()
Και το "βαρυ" ερωτημα τωρα... Που θα βρω ετσι ωραιες λευκες στρογγυλες πετρες στην Αττικη; Σκεφτομουν Νεα Μακρη αλλα, αν εχετε να προτεινετε κατι αλλο...
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πως τα πάει με τα άλλα? |
|
||||
|
||||
![]()
25Kg αμμος ειναι καλη για τα λιτρα μου παιδια;;;
|
||||
|
||||
![]()
Ισως χρειαστεί λιγάκι παραπάνω, αλλα αυτό το βλέπεις στην πορεία. Μπορείς να προσθέσεις πιο μετά. Για πέτρες πανε στο Leroy Merlin (λογικά θα έχει) ή σε καμια μάντρα με πέτρες. Εδω στην θεσσαλονίκη υπάρχουν αρκετές, προς τα έξω, οπου είναι τα φυτώρια :P
|
|
||||
|
||||
![]()
Να δω δλδ ποσο θα γεμιζει μολις βαλω τις πετρες;;;
|
||||
|
||||
![]()
Ε ναι.... Δεν θα χρειαστείς πολυ. Περίπου 5-10 κιλα επιπλέον μαλλον.Κ εγώ για ίδιο ενυδρείο έχω καμια 30αρια κιλα αμμο και αραγωνίτη. (23-24 αμμο 6-7 αραγωνίτη). Θα το στήσω, και αν δω οτι είναι πολύ λεπτός ο βυθός, θα προσθέσω κι αλλο! Δεν ξέρω να σου πω με σιγουριά, οπότε ρώτα και κανεναν Αφρικάνο με μεγάλα ενυδρεία στην κατοχή του!
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα 25 κιλά είναι μια χαρά αν μιλάμε για το vision 180.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
νεος στο χωρο | Ninos | Malawi | 4 | 06-08-10 07:50 |
ΝΕΟΣ ΚΙ ΕΓΩ | babis2007 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 36 | 19-10-09 22:41 |
νεος στο forum και νεος στο θαλασσινο | makisktm | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 38 | 17-03-07 17:38 |