Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από bokostas
Όχι δεν το πάω προσωπικά φίλε, γιατί ούτε σε ξέρω, ούτε έχω κάτι μαζί σου και τα αντεπιχειρήματα είναι ανάλογα των επιχειρημάτων σου.
Και τον χλευασμό πού τον είδες? Κάνω λάθος για τις μηνύσεις που κατατέθηκαν εναντίον μελών που είπαν την γνώμη τους? Δεν πήρα απάντηση.
|
Δε θα σχολιασω τα παραπανω γιατι εκτος του οτι ειναι εκτος θεματος, οπως ειπα και πριν τα φαντασματα που πιστευεις οτι σε περιτριγυριζουν ειναι δικο σου θεμα.
Παράθεση:
Απλά κουράστηκα ν' ακούω το ίδιο παραμύθι τόσα χρόνια κι επιτέλους ας μου απαντήσει κάποιος, γιατί να ρισκάρω το στρώσιμο του ενυδρείου μου
με κάποιο προϊόν αμφίβολης αποτελεσματικότητας, που δεν το αποδέχεται η πλειοψηφία των έμπειρων χομπιστών, μόνο και μόνο για να τα έχω
καλά με τις εταιρείες που το παράγουν. Και να ξοδευτώ και να το πληρώσω από πάνω, ενώ το μπόλι είναι πολύ πιο σίγουρο και το βρίσκεις τσάμπα.
Μέχρι τώρα, κάποιοι προσπαθούσαν να μας πείσουν ότι τα συσκευασμένα βακτήρια είναι σωτήρια, τώρα τα έβαλαν και με το μπόλι που είναι δωρεάν.
|
Κανενας δεν τα έβαλε με το μπολι. Κι εγω το ιδιο χομπι κανω και εγω δοκιμασα να στρωσω ενυδρειο με μπολι. Απλα θεωρω ασφαλεστερο ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ τροπο τα σκευασματα του εμποριου τα οποια κανουν πραγματι δουλεα αν τα χρησιμοποιησεις σωστα!!
Αν παλι εσυ προσπαθεις να βγαλεις προιόντα αυτα υπαιτια για δικα σου ενδεχωμενος προβληματα, πάλι δεν ειναι κατι που αφορα ουτε εμενα ουτε κανενα!!
Απο κει και πέρα ο καθενας κανει το στρωσιμο του ενυδρειου του οπως θελει!!