|
Ενυδρεία με χρυσόψαρα Συστήσετε μας τα χρυσόψαρά σας ή και τον χώρο που τα φιλοξενείτε. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφο το καμαρι σου φιλε!μπραβο!μαρεσει πολυ!
|
|||
|
|||
![]()
Πολυ ωραιο οσο για το λευκο χρυσοψαρακι με το πορτοκαλι καπελο
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ωραία προσπάθεια, βέβαια τα ψάρια (αν μπορώ να αντιληφθώ σωστά τις διαστάσεις) έχουν μεγαλώσει αρκετά και σύντομα σε βλέπω για περισσότερα λίτρα!!
|
||||
|
||||
![]()
Ξεκινησαν θυμαμαι απο ενα μικρο ενυδρειακι, μετα πηγαν σε ενα πιο μεγαλο και τωρα στο 125?
Μετα εχουν σειρα να πανε στο 1000αρι μολις βγαλεις τα αλατια? ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τα ψαρακια αυτα επειδη ειναι fancy δεν εχουν ακομα πολλα περιθώρια να μεγαλωσουν σε μεγεθος. Θωρω πως το ενυδρειο αυτο θα ειναι και το τελευταιο που θα μπουν. Εχουν αλλαξει 4 μεχρι σημερα. Ξεκινησαν απο 40λτρ. Αν χρειαστει δεν το έχω σε τιποτα να τους φτιαξω και 1000λτρ ενυδρείο ή ακομα καλυτερα και λίμνη. Αλλα πιστευω πως δε θα χρειαστει. Υ.Γ. Ειμαι ικανος να διαλυσω το 1000λτρ θαλασσινο που εχω για παρτυ τους!! Το ακους delta66?? |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο! Πολύ ωραίο. Κατάλληλα φυτά, διάκοσμος, και όσα ψαρια πρέπει (αρκεί να μην μεγαλώσουν άλλο). Να τα χαίρεσαι.
ΥΓ Με τις γαρίδες πώς τα πάνε? Εγώ τους έχω βάλει μόνο γαρίδες μπαμπού που είναι γομάρια και δεν χωράνε στο στόμα τους.... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
«Τους μονομάχους τους κρατάμε μόνους τους», μύθος? | Tolis | Bettas | 52 | 20-01-15 00:14 |
ΣΕ ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΟ ΤΑ ΧΡΥΣΟΨΑΡΑ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΕΘΟΣ | agapanthos | Χρυσόψαρα | 2 | 01-11-10 08:53 |
Το παλιοσαράβαλο μου έγινε κήπος | Perazzi | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 29 | 23-02-10 22:57 |
Λιμνούλα κήπου με KOI | Αθηνά | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 23 | 12-10-05 12:32 |
Ο κήπος της Εδέμ | fidel | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 20-05-05 08:39 |