|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Άλλη μια ψαροσυνάντηση που έγινε κοσμοπλημμύρα...45+ μου ειπε η Σοφία.
![]() ![]() Και πολλοί νέοι και νέες φίλοι και φίλες. ![]() ![]() Όπως κάθε φορά περάσαμε πολύ καλά. ![]() Φώτο θα ανεβάσω αργότερα και ο φίλος που ξέχασε ένα μαύρο σακουλάκι με κάτι μπαταρίες,κλέμες και κάτι λάμπες να ξέρει ότι το έχω εγώ. ![]() Όλα τα λεφτά βέβαια ήτανε η έκφραση του ''mr red rubin'' που και καλά στεναχωρήθηκε φύγαμε όλοι και τον αφήσαμε με την τελευταία παρουσία (πολύ καλή) της σημερινής συνάντησης. ![]() ![]() Βέβαια έξω από την καζούρα ένα μεγάλο μπράβο στον Γιώργο για την ''σακουλάρα'' με τα προϊόντα ΑΡΙ που μοίρασε. ------------------------- Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Χαραμάδας : 05-12-10 στις 19:51 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
την μαυρη σακουλα την εφερα εγω ρε για εσας κρατα τα !!!
μπραβο σε ολους σας (εισασταν ολοι υπεροχοι) και μπραβο στον Χαβίτο/Γιώργο/Red Rubin/Καρχαριομαχο/Petcumulus για ολα!!!!!!! μετα της foto παμε παρουσιες για την επομενη κυριακη ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Καλή ιδέα Χρήίστο, θα ξεκινάμε την συνάντηση Σάββατο μεσημέρι και θα την τελειώνουμε Κυριακη απόγευμα. Πραγματικά χαμός σήμερα.
Πάνο πες την αλήθεια, πόσα σου έδωσε η Όλγα για να πεις καλή κουβέντα? |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ ενα έχω να πω:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Και για όσους δεν το είδαν με τα μάτια τους (δεν κάνω πλάκα), κάποιοι παλαβοί έστριψαν και κάπνισαν τσιγάρα με φύλλα κατάπα.
Είστε άρρωστοι ρεεεε. Και τουλάχιστον δεν δίνατε να καπνίσει κι ο Χρήστος, μπας και τον "επιαναν" οι καταπραϋντικές ιδιότητες της κατάπας. ![]() Μιχάαααληηηη, βάλε τις φωτό. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Της προτεινα πανω σου να κανει το μεταπτυχιακο στην ψυχολογια. Ψαχνουμε καποιον με original τρελα!! Γνωμη δεν μου ειπες παντως!! ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Της προτεινα πανω σου να κανει το μεταπτυχιακο στην ψυχολογια. Ψαχνουμε καποιον με original τρελα!!
Γνωμη δεν μου ειπες παντως!! ![]() ![]() Γιωργο δε τη λυπασε τη κοπελα θα τα παρατηση το ατομο υπερβαινει τα επιτρεπτα μποφορ που χρειαζεται για αποπλου ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
το ατομο υπερβαινει τα επιτρεπτα μποφορ που χρειαζεται για αποπλου ![]() ![]() ![]() Εσυ δεν την ειδες ρε γαμωτο!! Ισως να διαλεγε εσενα!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εχω καποιο μικρο τομεα και εγω
αλλα ο Χρηστος ειναι ανεμοστροβηλος τιτσερ
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Περιμενω αποτελεσματα! Mr Bokosta που θελετε να στειλω την φωτο με τα edlerakia???? |
|
|||
|
|||
![]()
.......παρτε να 'χετε...
![]()
|
|||
|
|||
![]()
τον Χαρη δειτε....ρε Κωστα τι του κανεις του παιδιου????
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Και δυο τελευταιες με τα τσιπουρακια μας...
|
|||
|
|||
![]()
Και εγω να σας ευχαριστησω ολους ,περασαμε ομορφα,γνωρισαμε νεους και ξαναβρεθηκαμε με τους "παλιους".
Πανο χαρηκα πολυ που τα ειπαμε κι απο κοντα ![]() Κωστα ευχαριστω για τα ξιφοφορακια,ηδη ομορφαινουν το 125 λιτρο μου ![]() Αντωνη οι μεζεδες σου ηταν "ολα τα λεφτα" κιας ηταν λιγα αυτα που μας χρεωσες. ![]() Αντε τωρα στο "κοπη τη πιτα" με ακομη πιο πολλους....(ες),και με ακομη πιο πολυ κεφι... ...α μη ξεχασω το "ρουμπινι" με τα δωρακια του....και τα σακουλακια με τις τροφες που τα εφερα εγω
|
||||
|
||||
![]()
Μιχαλη εγραψες
![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Φύλλα κάταπα...Όλοι κάπως έτσι ήταν στη συνάντηση...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
υπεροχα περασατε κριμα που δεν μπορεσα να ερθω....
![]() ![]() ![]() αλλα δεν πειραζει οταν μπορεσω να ξαναερθω παλι ετσι θα ειναι γιατι απο εδω και περα προβλεπω ΚΑΘΕ συναντηση θα ειναι ετσι.... ![]() ![]() ![]() ![]() μια ερωτηση το κοπη τη πιτα ποτε ειναι περιπου? |
|
||||
|
||||
![]()
Κοσμοθάλασσα!!!
Το χόμπυ παιρνει τα πάνω του!!!! Οφείλω όμως ένα συγνώμη στο παιδί στο βάθος (που δε θυμάμαι το όνομά του) στη φωτογραφία 12 post #1867, ο οποίος μου ζήτησε από τις βαλισνέριες του Ευθύμη που είχα στο χέρι και μοίραζα και στο τέλος έδωσα σε άλλους και τον ξέχασα! Φίλε στείλε πμ να επανορθώσω με σακουλάκι κλαδέματα.
|
||||
|
||||
![]()
τυχεροι οσοι πηγατε!!μπραβο σε ολους!!δεν μπορεσα να ερθω αυτη την φορα
![]() κ για αλλη μια φορα τους φορεσαμε γυαλια τους Αθηναιους!! ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() Υ.Γ. 1.....κόψτε αυτό με το Σοφάκι θα γίνει ''μπέρδεμα και θα τρέχουμε όλοι. ![]() Υ.Γ. 2.....για κανένα Σοφάκι στον κόσμο δεν ''εγκαταλείπω'' μια πιατέλα καλοψημένα κοψίδια... ![]() ![]() ![]() Υ.Γ. 3.....πολύ ευχαρίστως θα με προσφέρω ολόκληρο στην επιστήμη της ψυχολογίας,ειδικά αν πρόκειται να ''κλειστώ'' σε ένα δωμάτιο με την φίλη σου,προκειμένου να ''παίξει'' με το μυαλό μου (κάτι πολύ δύσκολο πάντως)... ![]() ![]() ![]() Υ.Γ 4.....επαναλαμβάνω ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Και οι δύο φωτογραφίες που είχα ξεχάσει πως είχα!Τί τρώνε και τί καπνίζουν τα πολύ φυσιολογικά άτομα της συνάντησής μας?
![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Δεν βλέπω κίνηση για την Κυριακή 12/12. Ολόκληρος στρατηγός θα μας κάνει την τιμή!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μηνιαίες Συναντήσεις ΠΣΦΕ-Βόρειος Ελλάδα 2009 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 411 | 05-01-10 00:01 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα 2008 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 17 | 14-01-09 11:05 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 47 | 21-12-05 17:19 |