|
|
||||
|
||||
![]()
Μολις την δοκιμασα την αντλια και δουλευει μια χαρα! Δεν χοροπιδαει το λαστιχο απο την πιεση και το καλυτερο ειναι οτι κανει αναροφηση απο μονη της το νερο απο το βαρελι χωρισ να γεμισεις το λαστιχο με νερο για να βγαλεισ τον αερα. εκανα αλλαγη νερου μεσα 2 λεπτα! Το μονο που χρειαζεται ενα τρυπανι με ρυθμιση ταχυτητας γιατι στην φουλ ταχυτητα βγαζει πολυ πιεση και μπορει να ζας αναστατωσει τον πυθμενα! εμενα παντως με εξυπηρετησε πολυ!
|
||||
|
||||
![]()
Χρησιμοποιούσα παλιά τέτοια αντλία και μάλιστα της bosch. Το δράπανο δεν χρειάζεται καμία στήριξη, ακόμη και κάτω να το αφήσεις το πολύ -πολύ να μετακινηθεί λίγα εκατοστά.
Τα δραπανοκατσάβιδα μπαταρίας σε εμένα δεν έκαναν δουλειά γιατί η αντλία ήθελε τουλάχιστον 3000 στροφές/λεπτό για να δουλέψει. Το κακό ήταν η φασαρία που έκανε το δράπανο και ότι το δράπανο ζεσταινόταν πολύ από την συνεχή λειτουργία με αποτέλεσμα να κάψω ένα (ευτυχώς ήταν της πλάκας). Επίσης χάλασα και ένα τσοκ το οποίο κάποια στιγμή πήρε νερό και σκούριασε με αποτέλεσμα να μην ανοίγει. Αλλο πρόβλημα είναι να μην ξεχαστείς και ξενερίσει η αντλία γιατί ζεσταίνεται πάρα πολύ γρήγορα και καίγεται. Έτσι την πάτησα εγώ και ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]()
Παιδια εγω το δοκιμασα και εγινε το ελα να δεις στο σαλονι... Ειχα διαρροη νερου απο τις φλαντζες (οι παρεχομενες ειναι σκληρες). Αλλαξα φλαντζες και δουλεψε καλουτσικα αν και ειχε παλι καποιες ελαχιστες διαρροες. Συν τοις αλλοις εχει πολυ φασαρια (τρυπανι, δυσκολο φιξαρισμα του τρυπανιου, θορυβος...). Μετα απο την εμπειρια μου δεν το συνιστω.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]()
Οχι ολα τα εκανα πολυ καλα.
Πηρα λαστιχο 3/4, πηρα και ιταλικους ταχυσυνδεσμους 3/4 αλλα οπως ειπα οι φλαντζες που ειναι στη συσκευασια ειναι σκληρες και δε στεγανοποιουν το συστημα πληρως ειδικα αν το τρυπανι ειναι δυνατο, κατα συνεπεια η πιεση μεγαλη. Πηρα εξτρα φλαντζες πιο μαλακες και δουλεψε ΟΚ με ελαχιστες διαρροες. Οπως ειπα το συστημα δε φαινεται να αντεχει σε μεγαλες πιεσεις (στροφες τρυπανιου). |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΑΝΤΛΙΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΕΣ ΝΕΡΟΥ | sfk | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 20-02-10 21:57 |
Αντλια για αλλαγες νερου. | theofilos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 14 | 08-07-08 15:21 |
αντλια νερου... | bas_754 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 23-06-07 17:28 |