|
|
|||
|
|||
![]()
Τοσο εμπειρος δεν ειμαι για να απαντησω σε ολες σου τις ερωτησεις αλλα καποιος πολυ πιο εμπειρος σιγουρα θα σου λυσει ολες τις αποριες καποια στιγμη.
1) Μαλλον για το μεγεθος των 90L θα χρειαστει 1 εξωτερικο και ενα εσωτερικο. Αλλα αυτο θα εξαρτηθει και απο το ιχθυοφορτιο που θα εχει (αριθμος και μεγεθος ψαριων) κατα συνεπεια απο την παραγωγη ρυπων που θα εχει 2) Για 90L θελει 100 Watt 3) Παλι πιστευω θα εξαρτηθει απο το τι ενυδρειο θελει να δημιουργησει (τι τυπο ψαριων, γλυκου νερου?, θαλασσινου?, λιμνων αφρικης?, θα εχει και φυτα?). Πρεπει να γινεις πιο σαφης 4) Ενα θερμομετρο, φωτα και πιθανον πετρουλες, ριζες, φυτα αν και παλι αυτα εξαρτωνται απο τον τυπο ενυδρειο που θελει. Και θα χρειαστει υπομονη μεχρι να στρωσει το ενυδρειο δηλαδη να εγκατασταθουν βακτηρια στα φιλτρα που θα εξουδετερωνουν την (τοξικη για τα ψαρια) αμμωνια που παραγεται απο τα αποριμματα των ψαριων και τα οργανικα υλικα. Και θα χρειαστει και καποια τεστ μετρησης αμμωνιας, νιτρωδων και νιτρικων στην αρχη για να παρακολουθει το στρωσιμο. Αυτααα. Οπως ειπα εξπερ δεν ειμαι αλλα καποιος πιο εμπειρος πιστευω θα σου δωσει περισσοτερες λεπτομερεις η θα σε παραπεμψει σε καποιο καταλληλο αρθρο |
|
||||
|
||||
![]()
ψαρακια θα βαλει εντλερς και αν δεν βρει θα βαλει γκαπακια!
ισως του δωσω εγω και καμια ρεντ τσερυ στην αρχη λεμε να βαλει λιγα δηλαδη περιπου 5-6 στην πορεια θα δουμε πως παει και αναλογος κανουμε!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ερωτήσεις ;;; :/ | ale__kos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 18 | 15-11-10 10:17 |
Ερωτήσεις... | Αστέριος Μπαζάνης | Bettas | 6 | 27-01-10 23:17 |
Ερωτήσεις | vaios | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 06-05-08 21:01 |
Ερωτήσεις | Z_X | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 16 | 13-12-06 18:29 |
ερωτήσεις... | Theokyr | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 18-04-06 13:36 |