|
|
||||
|
||||
![]()
τελικα ειναι πιο απλα τα πραγματα....
![]() η τσιμπιδα μια χαρα ακουγεται ------------------------- παιδια να ρωτησω κατι...επεσε στα χερια μου ενα τεστ αμμωνιας αλλα δεν εχω παρει ακομα τα υπολοιπα...θα ηταν δωρο αδωρον αν το κανω χωρις να εχω τα υπολοιπα? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη eimaste aR21rwstoi : 03-12-10 στις 19:40 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
εχει πανω απο 80 τεστ το καθε κουτακι (αν ειναι τεστ με μπουκαλακια) κανε ενα κακο δεν θα κανεις αν και λογικα θα ειναι 0
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
θα εχει στρωσει δηλαδης? ![]() γιαννη θα παρω κι αλλες ανουμπιες ειναι τα πιο ανθεκτικα....τα αλλα δεν μου γεμιζουν και τοσο το ματι ![]() στην εχινοδορους ενα φυλλο εχει καφετισει και ενα κομματι αρχισε και γινεται διαφανο...να το πριονισω ?η μπακοπα ειναι μια χαρα η κρυπτοκορινα παει κι ερχεται... |
|
||||
|
||||
![]()
κι εγω μολις διεκρινα το πρωτο σαλιγκαρι σε πολυ μικρο μεγεθος.πρεπει να βγει η οχι..?
|
|
||||
|
||||
![]()
ειναι κομματι του ενυδρειου σου δες αμα μπορεις να το αναγνωρισεις για να δεις αν ειναι καλο κακο ή αδιαφορο. σε μικρους αριθμους δεν κανουν κακο και ενα ενυδρειο με φυτα 90% εχει σαλιγγαρακια
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() μια φορα οδηγουσα χωρις γυαλια και πηγα να πατησω ενα σκυλο σε ενα βενζιναδικο ![]() λοιπον θα παρω σημερα λιπασμα....ποιο να παρω ομως??? εκανα χθες μετρησεις αμμωνιας και εχω 0,5 mg/l οποτε απο εβδομαδα θα ειμαι ετοιμος μαλλον... ------------------------- ααααα ξεχασα θα παρω και μπολι σημερα ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη eimaste aR21rwstoi : 04-12-10 στις 08:31 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
κωστα(αν θυμαμαι καλα) για μενα εφοσων βαλεις σημερα μπολι κανε μπλουμ και τα δυο πρωτα ψαρια για να μην την πατησεις οπως εγω.για μια εβδομαδα διατηρουσα τα βακτηρια ριχνοντας λιγο τροφη η οποια ομως σαπισε και επρεπε να αφαιρεσω καποια κομματια.
κανονικα με το μπολι μπορεις να βαλεις αμεσα ψαρακια. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αρχαριος και εγω | manthos333 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 13-09-10 01:29 |
αρχαριος | ceclor | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 07-09-10 19:49 |
Αρχαριος ψαχνει | manosek | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 8 | 12-03-09 19:33 |
αρχαριος....πως να αρχισω | geokourou | Greek Aquarist's Boards | 10 | 15-03-08 19:20 |
Αρχαριος - Αρχαριος - Αρχαριος | ntzianam | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 16-10-07 15:25 |