|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μου αρέσει το στήσιμο, αλλά με χαλάει πολύ το φόντο... Ίσως ένα σιέλ στο χρώμα του ουρανού χωρίς τα σύννεφα που είναι και δύο σε ένα (ουρανός, θάλασσα)
|
|||
|
|||
![]()
πολύ ωραίο το στήσιμό σου. Οι πέτρες ωραία τοποθετημένες... Το φόντο καλό είναι θυμίζει την τεχνολογία που λένε The Cloud.. είσαι και μέσα στην τεχνολογία.
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ωραιο aquascape για ενυδρειο τυπου landscape..
![]() μου αρεσουν τα διαφορετικα επιπεδα. περιμενω να το δω και αφου επεκταθουν τα φυτα ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Τις πέτρες που τις βρήκες? η απόχρωσή τους δένει φοβερά με τα φυτά!
|
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ όμορφο!!!!!!
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστω παιδια.!
Απο leroy merlin φιλε μου τις πηρα. |
|
|||
|
|||
![]()
1) οι πέτρες αυτές είναι ασβεστολιθικές?
2) μη μου πεις πως είναι ξυλόπετρες.. από τη μια μοιάζουν εμφανισιακά, αλλά από την άλλη το χρωμα τους μου φαίνεται πολύ καφέ.. |
|
|||
|
|||
![]()
Και επειδη ολα τα πραγματα κανουν κυκλο, ετσι και το προηγουμενο setup.
Αυτο ειναι το νεο setup, αν και με την δουλεια και τα τρεξιματα δεν προλαβαινω πλεον καθολου να το φροντιζω.( Υπαρχει και το θαλασσινο στο οποιο αφιερωνω εκει πλεον τον λιγο ελευθερο χρονο μου.) Μονο αλλαγες νερου 20% καθε εβδομαδα.(με οσμωση και αν βαρεθω να περιμενω τοτε μονο απο βρυση. Λιπασματα καθολου εδω και 2 μηνες περιπου. Τρεχει μονο του.Εχει τις αλγες του , αλλα σε πολυ μικρη ποσοτητα και ελεγχομενη , τοσο οσο να μην με ενοχλει καθολου. ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέο setup για 460 λίτρα | george | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 20 | 06-10-10 16:55 |
setup Τανγκανίκας | theodoros | Tanganyika | 40 | 07-08-10 12:05 |
Βοηθεια με setup | Foveras | Malawi | 17 | 08-01-10 20:26 |
SETUP απο την αρχη | gaitan_chris | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 12-11-08 13:15 |