|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Γενικά ειμαι λίγο gadgetakias λίγο υπερβολικός λίγο ήθελα τώρα που κόλησα το μικρόβιο να κάνω ενα ενυδρείο super από όλες τις απόψεις και πήρα το ψυκτικό από συνχομπιστα 300 ευρώ και δεν είχε κλείσει χρόνο.Με τον delta 66 που το είχα συζητήσει η δική του λύση me eliwel και ανεμηστηράκια του έιχε βγεί αν θυμάμαμαι καλά κοντα στα 200 και είχε και το θέμα τις εξάτμισης που εγώ δεν θα 'εχω!
To ψυκτικό δεν έχει αντλία.όσο για τη ροή του φίλτρου πήρα και έναν κυκλοφορητή 3000 λ/ω οπότε μια χαρα θα είμαι ![]()
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σχέδια για καπάκι ενυδρείου DIY | KIRKMAN | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 27-04-10 15:53 |
Σχέδια για νέο ενυδρείο. | parrot | Γλυκό νερό - Γενικά | 16 | 19-11-06 23:19 |
Προτάσεις για αυτοσχέδια φίλτρα. | Anonymous | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 16 | 22-01-05 14:09 |
Σχέδια κατασκευής για θαλασσινό ενυδρείο | Cristos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 27-09-04 13:02 |