|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
να δω ποσο οικονομια μπορει να εχει καποιος με ενα ξυλινο μονωμενο ενυδρειο!!!!! δηλαδη ισως ειναι πιο οικονομικο ενα ενυδρειο ξυλινο 1000 λιτρα απο ενα γυαλινο 400 λιτρα... ![]() ![]() ![]() το καλοκαιρι γιατι να εχω προβλημα?? ισα ισα το ιδιο κερδος θα εχω και παλι!!! ενα σπιτι με καλη μονωση το καλοκαιρι εχει προβλημα??? ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
θαναση οσο παει το κανεις και ολο καλιτερο ψηνομαι πολυ αγρια να κανως και εγω ενα θυριακι σαν το δικο σου αλλα σε αμαζονιο μερια...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() μακαρι να ειναι τοσο οικονομικο.... ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
απο θεμα θερμοκρασιας παντος βλεπω τεραστια διαφορα... και δεν εχω και καπακια κανονικα... ![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasis76 : 30-11-10 στις 22:58 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Μαζι σου στο *πειραμα* και ειμαι σιγουρος οτι στο τελος θα βγει οντως οικονομικο!
![]() Αλλα οσο αφορα το σπιτι ειναι δυσκολα τα πραγματα....Στη χαλκιδικη εχω 2 σπιτακια....το ενα λιωμενο 20ετιας και το αλλο 3 ετων χτιστο και τα 2 με κεραμιδι! Στις μεγαλες καψες το χτιστο με τα βαρβατα νεα κουφωματα βαραει μεχρι και 34 βαθμους μεσα ενω το παλιο με τα 20ετιας κουφωματα το πολυ 30.. ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΡΕΥΜΑ......!!!!! | thanasis76 | Παραλία - Beach Bar | 19 | 30-03-13 02:02 |
Λιμνη χωρις ρευμα | panos84 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 6 | 15-08-07 09:18 |
Έρευνα για κατοικίδια | altsam | ¶λλα ζώα | 6 | 14-08-07 23:46 |
ΡΕΥΜΑ!!! | flipper | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 25-04-07 22:03 |
Ρευμα Διαροη Σε Ενυδρειο | GEORGIOS | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 21-02-06 16:18 |