|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
εχει εναν στο quiko 30e νομιζω τον εχει. ειναι της ferplast οπως σου ειπα και νομιζω οτι ειναι η καλητερη λυση για DIY αφου θα εχεις 0 χασουρα Co2
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολλα δεν ειναι τα 30Ε για διαχυση σε diy CO2?
|
||||
|
||||
![]()
και εγω αυτο αναρωτιεμαι,βεβαια δεν εχω ιδεα για διαχυτες κτλ,αλλα ετσι κι αλλιως δεν εχουμε quiko εδω
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ είχα ένα εσωτερικό φίλρο της eheim το οποίο έπερνε σωληνάκι για αέρα , έβγαλα το κομμάτι αυτο και το συνδεσα στο εξωτερικό φίλτρο το διαχέει αρκετά ...
|
|
||||
|
||||
![]()
μον σε πετ σοπ μπορουμε να βρουμε διαχυτηρα ή υπαρχει καμια περιπτωση να εχουν και εκει που πουλανε σωληνες κτλ?
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγω παντως εχω αυτον και ειμαι πολυ ευχαριστημενος, και η τιμη του ειναι πολυ καλη!
http://cgi.ebay.co.uk/Nano-CO2-Diffu...item4ceb787e12
|
|||
|
|||
![]()
Δες κι αυτόν: http://www.petcumulus.gr/index.asp?p...oduct&pid=2185 είναι Sun-Sun, άρα εγγύηση.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κατά την ταπεινή μου γνώμη ο διαχυτήρας της ferplast είναι πολύ καλύτερος, ειδικά σε DIY. Oι κεραμικοί χρειάζονται πίεση για να δουλέψουν που δύσκολα κρατάς με DIY εκτός εαν αλλάζεις μίγμα πολύ συχνά.
Kάτι αντίστοιχο σε DIY διαχυτήρα έχει εδώ
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεο φυτεμενο.... | sotos 21 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 35 | 22-11-10 21:42 |
50 lt Φυτεμενο!! | Γιώργος Κ | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 57 | 19-09-09 10:39 |
φυτεμενο | kanarini | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 28-07-08 08:34 |
Νεο φυτεμενο | chris129 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 07-04-08 20:23 |
400 φυτεμενο! | jimfytakis | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 10 | 30-09-07 21:28 |