|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Γιατι σκεφτεσαι ενα γυαλινο ενυδρειο? Δεν σε νοιαζει να γλυτωσεις χρηματα? Εμενα το 2,00χ0,80χ0,80 ενυδρειο μου ειναι απο 12αρια τζαμια. Λειτουργει 20 χρονια. Περα απο τροφες και ρευμα δεν μου κοστιζει κατι αλλο. Μονο ο αρχικος εξοπλησμος που τον πηρα μια φορα. |
|
||||
|
||||
![]()
αν εχεις ενα στανταρ χωρο που θες να φτιαξεις αυτο το ενυδρειο τοτε εγω στη θεση σου θα το μεγαλωνα λιγο και θα το εκανα η ξυλινο η ακομα καλυτερα χτιστο στον τοιχο αν μιλαμε για πραγματικο θηριο.Το καθενα απο τα δυο θα σου δωσει αλλες επιλογες για διαχειρηση του χωρου και του κοστους.Σκεψου το πολυ καλα και αποφασισε
|
|
||||
|
||||
![]()
Γιατί δεν παίρνεις μια πισίνα με σκελετό και να κάνει εκεί σαν ενυδρείο; Μια πισίνα 2000 λίτρα θα σου βγεί περίπου 100-150¤ αν θυμάμαι καλα που το είχα ψάξει το καλοκαίρι. Απο εκεί και πέρα κάνεις και DIY φίλτρα με βαρέλια και είσαι κομπλε.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αλλιως μια ξυλινη η τσιμεντενια κατασκευη με μια μερια παραθυρο (απεναντι απο τον καναπε) ειναι οτι καλητερο/φθηνοτερο/πρακτικοτερο/ασφαλεστερο... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
λοιπον πρωτα απο ολα δεν μου αρεσουν τα ξυλινα γιατι θελω να εχω οψη απο ολες τις πλευρες. δευτερον δεν θλω τσιμεντενιο γιατι δεν θελω κατι σταθερο γιατι ειμαι 15χρονων και μετα απο λιγα χρονια το πιο πιθανο ειναι οτι θα φυγω απο αυτο το σπιτι οταν με το καλο περασω σε καποια σχολη και θα ηθελα να το παρω μαζι μου. να παω σε 12αρι η σε 15αρι με το 12 θα εχω προβλημα? θελω 5,52τμ μονο για το ενυδρειο ποσο θα μου παει περιπου με το 15 και ποσο με το 12? καποιος ειπε οτι το σαμπ θα πρεπει να ειναι 300 λιτρα και μου φανηκε υπερβολικο. ποσο θα πρεπει να ειναι και ποσα χιλιοστα θα πρεπει να ειναι το τζαμι που θα το φτιαξω? οι κοντρες ποσα χιλιοστα θα πρεπει να ειναι? τα λεω ολα αυτα για να δω οσο μπορω που κιμενεται η κατασκευη για να πιασω καμια δουλεια τωρα στις διακοπες χριστουγενων και το καλοκαιρι να μαζεψω γιατι απο οτι καταλαβαινεται δεν υπαρχει μεγαλη υποστηριξη απο πισω και οταν κανεις κατι μονο σου και με δικα σου λεφτα σου δινει πολ μεγαλυτερη ικανοποιηση
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ξερω πολλα φοιτητικα σπιτια που χωρανε ενος τονου ενυδρειο....
Ποιος σου ειπε οτι οι ξυλινες και οι τσιμεντενιες κατασκευες πρεπει υποχρεωτικα να εχουνε μια πλευρα τζαμι? Για ενα τετοιο ενυδρειο και εφ'οσων θα το αναλαβει καποιος αλλος για σενα, να υπολογιζεις καπου στο 2χιλιαρο +++ |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αυτο φανταζομαι το ειπες για αστειο ε??? ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αφού στο προφίλ λέει 20 χρονών!
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατασκευη ενυδρειου??? | modatso82 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 18-11-10 10:01 |
Κατασκευη Ενυδρειου. | Baggelis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 04-06-10 08:48 |
Κατασκευη ενυδρειου | johnli | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 25 | 06-04-10 21:30 |
κατασκευη ενυδρειου! | gramm.n | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 18-03-10 18:56 |
Κατασκευη ενυδρειου | Αλεξανδρος Κοντος | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 10 | 27-08-07 12:21 |