|
Σαλιγκάρια ...και άλλα μαλάκια γλυκού νερού. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
thanks!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Γιώργο δεν μπόρεσα να καταλάβω ποια είναι η θήκη αναπαραγωγικού οργάνου που διαθέτουν τα αρσενικά στην φωτογραφία.
Είναι η μεμβράνη που φαίνεται στο τετράγωνο της φωτογραφίας; Το άρθρο σου πάντως είναι καλό. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι, είναι αυτό που φαίνεται πορτοκαλί, πάνω απο το "σβέρκο" του. Αν δεις στις 2 φωτογραφίες, το θυληκό δεν εχει τίποτα εκεί πέρα, είναι κενό. Να πώ την αλήθεια η φωτογραφία του αρσενικού είναι απο το διαδίκτυο, αλλα απο αρκετά εγκυρο site. Εγώ έτυχα 3 θυληκά οπότε δεν μπόρεσα να ανεβάσω δική μου φωτογραφία αρσενικών. Αμα μου πέσει κανένα αρσενικό θα ενημερώσω το αρθρο με δικές μου φωτογραφίες. Οπως και όταν, αμα, με το καλό μου γεννήσουν θα βάλω φωτογραφίες απο τα αυγά!
![]() Εδώ είναι η ανατομία του αρσενικού. Προς την μέση της εικόνας είναι αυτό που μας ενδιαφέρει! |
|
||||
|
||||
![]()
οταν εκκολαφθουν τι κανουμε;
Τα ριχνουμε στο νερο αμεσως; Τα ταιζουμε με κατι; |
|
||||
|
||||
![]()
Οταν εκολλαφθουν, κατ'αρχας βγαζουμε αγγελία διότι θα είναι παρα πολλα για το ενυδρείο μας. :P
Ε συνήθως οδευουν προς το νερό μονα τους. Για την διατροφή δεν χρειάζεται κατι ιδιαίτερο. Οτι τρώνε τα μεγάλα, το ίδιο και τα μικρά.
|
||||
|
||||
![]()
κατ'αρχην να πω οτι ειναι ενα πολυ χρησιμο και κατατοπιστικο αρθρο!
αλλα να ρωτησω κι εγω κατι; εγω ειχα παλαιοτερα για πολυ καιρο apple snails και ενω σε καποια φαση πετυχα ζευγαρι,δεν ειδα ποτε αυγα... τωρα πριν 2 εβδομαδες,ενω ειχα ενα ,πηρα και ενα δευτερο και ενω δεν ειχα κοιταξει το φυλλο κανενος,το πρωτο πραγμα που εκαναν ηταν το ζευγαρωμα!!! το ειχα δει απειρες φορες στα "παλια" που ειχα,αλλα για αυγα ουτε λογος! τωρα ελπιζω σε κατι,αλλα θελω να ρωτησω μηπως παιζουν κανενα ρολο τα νιτρικα στο να γεννησουν αυγα;
|
|||
|
|||
![]()
εγω που εχω καμια 10αρια μονο το καλοκαιρι μου γεννησαν!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Apple Snails | Αλέξης6 | Σαλιγκάρια | 4 | 11-11-09 23:40 |
apple snails | Δημητρης89 | Σαλιγκάρια | 5 | 21-06-09 14:18 |
Apple snails | eve_gr2000 | Σαλιγκάρια | 4 | 14-07-08 17:30 |
Αναπαραγωγή Apple snail | Candy | Σαλιγκάρια | 4 | 28-08-07 13:41 |
Apple Snails | boardman | Σαλιγκάρια | 11 | 09-09-06 12:22 |