|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν γνωρίζω πόσο καλό είναι που χρησιμοποιήστε κατεψυγμένη γαρίδα και καλαμάρι και όχι φρέσκα υλικά.
Ο λόγος που το λέω είναι ότι τα ξεπαγώνετε για να φτιάξετε το μίγμα, στη συνέχεια τα καταψύχετε (2η φορά) και ξανα-ξεπαγώνετε για να ταΐσετε. Μήπως θα ήταν καλύτερα να μην χρησιμοποιήσετε καθόλου κατεψυγμένα υλικά, αλλά μόνο φρέσκα, έτσι ώστε να αποφεύγετε να καταψύχετε και να αποψύχετε εις διπλούν?
|
||||
|
||||
![]()
Kαλή η συνταγή παίδες,αλλά θα συμφωνίσω με τον amorealex όπως επίσης εχω ακούσει απο ιχθυοπώλες να μιλούν για αμμωνία που ρίχνουν σε αυτά τα είδη που είναι για κατάψυξη ωστε να παγώνουν πιο γρήγορα και προσοχή στις φρέκιες γαρίδες πέφτει πολύ βορικό οξυ για να μένουν κόκκινες καλό μα πολύ καλό ξέπλημα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ο λόγος που το λένε αυτό για τους φαγητα, αφορά για τους ανθρώπους, και είναι γιατί αλλιώνεται η τροφή.
Στην προκειμένη περίπτωση δεν μας ενδιαφέρει και τόσο πολύ. Σιγουρα μπορεί και να γίνει και με φρέσκα θαλασσινά ακόμη καλύτερα. ![]() Απλώς για μεγαλύτερη ευκολία το κάναμε με κατεψυγμένα. Σταυρο για την αμμωνία δεν το εχω ήξερα, πρώτη φορά το ακούω. |
|
||||
|
||||
![]()
Από διάφορες DIY τροφές που έχω διαβάσει, οι περισσότεροι χρησιμοποιούν φρέσκα υλικά και πριν τα βάλουν στο μπλέντερ, τα μουλιάζουν 5 λεπτά σε νερό RO/DI, προφανώς για να ξεπλύνουν τις ουσίες που αναφέρεται ο Σταύρος.
Όπως και να 'χει πάντως, αφού η τροφή αρέσει στα ψάρια σας, ότι και να λέμε εμείς περισσεύει. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Η επόμενη φορά που θα γίνει, θα είναι με φρέσκα έτσι για να είναι όλα τέλεια!!!!
![]() Όχι μόνο αρέσει, μουρλένονται!!! Σιγουρ συμβάλει και το garlic σε αυτο!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Και τα καλαμαρια και τις γαριδες τα ξεπλυναμε δυο ή τρεις φορες σε νερο οσμωσης για να διωξουμε οσο περισσοτερες βρωμιες μπορουσαμε. Τωρα ως προς τα φρεσκα θαλασσινα ... αυτα θα τα παρω να τα φαω εγω , δεν χαζεψα τοσο για να δωσω στα ψαρια , ασε που και τα κατεψυγμενα τα ξεκ..λ...σαν ![]() Με την ιδια λογικη θα θα βαζαμε και "super fine quality spirulina" , Ω3 - Ω6 ( και Ω100 και βασιλικους πολτους που λεει ο λογος ![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
καλα γενικα ειναι γνωστο οτι εχετε ξεφυγει και οι 2
![]() Αντε και σε μαζικη παραγωγη ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καλά τα λες τα γράμματα! Οπότε αφήστε τις μ@λ@κι3$ και πάμε το Σάββατο να "ουζάρουμε" στην Μηχανιώνα!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεο θαλασσινό 430litr | Dream Waters | Reef | 79 | 03-04-11 22:13 |
Νέο Θαλασσινό | moeses | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 29 | 01-04-07 17:52 |
¶λγη σε θαλασσινό. | ΑΡΤΕΜΗΣ | Φύκη -€“ ¶λγες | 8 | 17-06-05 14:06 |
Νέο θαλασσινό | tropheus | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 5 | 23-02-05 14:27 |
Θαλασσινό σφουγγάρι σε θαλασσινό ενυδρείο | Cristos | Φίλτρανση | 3 | 17-10-04 12:26 |