|
Διαγωνισμός Ενυδρείων 2010 Διαγωνισμός Φυτεμένων και Βιοτοπικών Ενυδρείων. |
Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Θα παρετε μερος στον διαγωνισμο aquascaping 2010 του GAB ; | |||
Ναι. Θα παρω σιγουρα μερος ! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
45 | 29,03% |
Ισως παρω μερος. Το σκεφτομαι ακομα. |
68 | 43,87% |
Μαλλον οχι. Φοβαμαι/ντρεπομαι. |
25 | 16,13% |
Σιγουρα οχι. Δεν με ενδιαφερει το θεμα. |
17 | 10,97% |
Ψήφισαν: 155. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Eδω εχω να πω και κατι σημαντικο.. μπορουν να το επιβεβαιωσουν αν θελουν και καποιοι απο αυτους που εστειλαν τη συμμετοχη τους.
Σε περιπτωση που δεν μπορειτε να πετυχετε μια καλη φωτο, μην διστασετε και στειλτε την καλυτερη που μπορεσατε να βγαλετε αλλα σε οσο γινεται πιο μεγαλο μεγεθος και αναλυση και εγω θα την διορθωσω θα την κροπαρω, και θα την μεταμορφωσω οσο γινεται με μια μικρη επεξεργασια. Αρκει να μην ειναι πολυ σκοτεινη, υπερβολικα θολη η πολυ μικρης αναλυσης. ![]() Περιμενω κι αλλες συμμετοχες μεσα στο Σ/Κ, διαγωνισμος της παρεας ειναι και πιο πολυ για την εμπειρια και για την συμμετοχη σας στηθηκε ολο το πανηγυρι. Οι κριτες θα ειναι ιδιαιτερα διακριτικοι και ευγενικοι και κανεις δεν θα σας παρει το κεφαλι οποτε δεν βλεπω το λογο για δισταγμους. |
|
||||
|
||||
![]()
σαν κριτης αλλα και σαν μελος θελω να πω ενα μεγααααλο ΜΠΡΑΒΟ σε ολους τους συμμετεχοντες. παιρνουν μερος πολλα και διαφορετικα ενυδρεια...ολα ομως με την προσωπικη σας σφραγιδα που τα κανει ιδιαιτερα και μοναδικα!!!
ενα κομματι του σπιτιου σας, του χρονου σας και της φροντιδας σας το μοιραζεστε μαζι μας και αυτο σας καθιστα αξιεπαινους. ανυπομονω και για τις συμμετοχες της "τελευταιας στιγμης" ![]()
|
||||
|
||||
![]()
2 μερες εχουν μεινει καντε μια αλλαγη νερου καθαρισμα τα τζαμια (ειναι και Κυριακη) βγαλτε το βραδυ μια φωτο και στειλτε
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Με τρελλανατε σημερα ! τρεχω πανικοβλητος και εχω ανοιχτα 5-6 παραθυρα, μονιμα στον υπολογιστη.
![]() Για να μην αναφερω τα πμ που κοντευει να γεμισει ο φακελος μου.. ![]() Οι συμμετοχες σας ερχονται κατα ριπας ![]() ![]() ![]() Λογω περιορισμενου χρονου, δεν στελνω επιβεβαιωση. Η επιβεβαιωση ειναι η αναρτηση του ενυδρειου εδω. Aν καποιος στειλει συμμετοχη και δεν δει το ενυδρειο του αναμεσα στα υπολοιπα, να επικοινωνησει μαζι μου. Αυτη τη στιγμη εχουμε 56 συμμετοχες και ειμαι βεβαιος οτι ακολουθουν κι αλλες.. Το ειχα πει εγω απο την αρχη: Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Και να πω και εγω ενα ευχαριστω σε ολους και ολες που πηραν μερος!!
Παντα σαν Ελληνες τα αφηνουμε ολα τη τελευταια στιγμη ... το περιμενα .... και αν ειχαμε και παραταση (κατι που λατρευουμε ολοι οι Ελληνες) τοτε θα ηταν ακομα πιο πολλες οι συμμετοχες. ![]() ![]() ![]() Βλεποντας τις φωτογραφιες των ενυδρειων που πηραν μερος ως τωρα πραγματικα ειναι δυσκολο να πω ποιο ειναι το καλυτερο! (θα το διαπιστωσετε και οι ιδιοι στη ψηφοφορια του κοινου!) Σιγουρα ομως τα ενυδρεια που εχουν στηθει για πρωτη φορα απο νεους χομπιστες ειναι τα καλυτερα για μενα αφου το μελλον ειναι ολοι αυτοι και αν η πρωτη τους προσπαθεια ειναι ετσι φανταστειτε τι θα επακολουθησει! Επιπλεον χρειαζεται θαρρος και θρασος (με τη καλη εννοια που λεει ο Λαζοπουλος ![]() Αντε πολυ σοβαρεψα .... Επειδη ειμαι κριτης αλλα και μηδενιστης ... λυπαμαι ολοι θα παρουν 0 απο εμενα ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Αντε με συγκινησατε και για αυτο θα ποσταρω συντομα ... κατι πολυ χρησιμο για οσους θελουν να ασχοληθουν με τα υδροβια φυτα ... ετσι ωστε του χρονου ... να δουμε ενυδρεια-κοσμηματα!! ![]() Ευχαριστω και τους δισκοπαθεις που στηριξαν τον διαγωνισμο και εφαγαν τους Αφρικανους ... ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καλή χώνεψη ΜΗΔΕΝΙΣΤΗ.
|
|
||||
|
||||
![]()
Οσοι το σκεφτονται ακομα, εχουν 12 ωρες να κανουν μια αλλαγη νερου, να καθαρισουν, να φωτογραφησουν και να στειλουν την συμμετοχη τους!
Μπλοκαρετε το μαιλ του Αλεξανδρου!!! ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Διαγωνισμος Aquascaping του GAB/ σχολια- αποριες | Raven | Διαγωνισμός Ενυδρείων 2010 | 50 | 08-10-12 23:22 |
Ανακοινωση: ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ AQUASCAPING -GAB 2010 | Raven | Διαγωνισμός Ενυδρείων 2010 | 1 | 03-11-10 02:49 |
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ AQUASCAPING 2008 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 55 | 05-03-09 16:08 |
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ AQUASCAPING | ΠΣΦΕ | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 27 | 16-07-08 08:29 |
Διαγωνισμος: AGA Aquascaping Contest | mikenuke | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 39 | 15-11-05 21:53 |