|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Τον Νιντάλ τον είπαν μια Ρεζεκ και μια Ρεζακ.... Αχ αχ αχ....
Εγώ το θεωρώ αρκετά κατατοπιστικό για κάποιον που ξεκινάει αλλα οι προτάσεις για ψάρια ήταν λάθος. Επρεπε να αναφέρει τα ζωοτόκα. 20 νεον 6 κορυ 1 πλεκο κτλπ σίγουρα δεν μπαίνουν σε 50 λίτρα πάντως! Το άρθρο ήταν του ΠΣΦΕ; Δεν πρόσεξα... |
|
|||
|
|||
![]()
Το αρθρο ειναι του δημοσιογραφου του Βηματος Γιωργου Πουλιοπουλου.
|
|
||||
|
||||
![]()
και συλλεκτικό
![]()
|
||||
|
||||
![]()
μια χαρα τα ειπε για τα παπαγαλοψαρα .οσο για τα ψαρια τα εβαλε ολα μαζι σε ενα ενυδριο,οπως τα καταστηνατα.ενα καταστημα που ανοιξε προσφατα στην περιοχη μου του εφτιαξε το τοπικο pet ενα ενυδριο με διαστασεις 150-10-40 και του εβαλε ολη τη γκαμα που ειχε στο μαγαζι του,το εβαλε για βιτρινα στον παγκο του μαγαζιου του ,διακοσμιση κουκλοθεατρο,ψαρια φρικη.πως γραφομε στον συλλογο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σας κύριε Αποστόλη
![]() ------------------------- μου στέλνεις ένα χιλιάρικο με Paypal μαζί με τα στοιχεία σου και σε κάνω επίτιμο πρόεδρο ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη chemical mac : 26-11-10 στις 23:27 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
kαλο αρθρο αλλα δεν κανει καποια αναφορα στο συλογο ουτε στο σαιτ .....
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το ενυδρείο είναι ένα κομμάτι φυσικού περιβάλλοντος και μάλιστα τελείως διαφορετικό από την πόλη που ζούμε. Και μόνο να το κοιτάζεις λειτουργείαγχολυτικά. Κάθε μέρα που θα το κοιτάξεις ανακαλύπτεις κάποια λεπτομέρεια που μέχρι πρότινος αγνοούσες » τονίζει ο μουσικός κ. Απόστολος Κετσελίδης, από τα πιο δραστήρια μέλη του Πανελλήνιου Συλλόγου Φίλων του Ενυδρείου (ΠΣΦΕ), www. aquarist.gr.
http://www.tovima.gr/default.asp?pid...&dt=26/11/2010 ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
προεδρος ειμε ετσι και αλιος δεν σου ζιτισα να με κανις.
|
|
||||
|
||||
![]()
ωραία, τότε θα μπορούσα να σου μάθω ορθογραφία
|
|
||||
|
||||
![]()
εγω τα γραφω που ειμαι 5 χρονων για την ωρα ετσι τα γραφω.ok.
|
|
||||
|
||||
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βημα βημα fowlr πατρα | kokos125 | Fish Only | 52 | 29-12-10 21:54 |
Αγοραστε τα Νεα σημερα, δειτε ΤV αυριο πρωι! | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 76 | 05-10-06 23:36 |
Βημα βημα, reef-ακι μου...ακριβο !!! | γαυρος | Reef | 21 | 17-11-05 08:31 |
Κατασκευη ενυδρειου βημα βημα!! | scissorhands | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 12-03-05 01:27 |