|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
ειδα προσφατα ενα παιδι σε γαριδες που εκανε αναταραξη βυθου (ισως να το ειδες και συ) του ανεβασε αμμωνια αλα δεν πεθαναν ολες θα βρω το λλινκ και θα στο στειλω αν και πιστευω το εχεις δει.
|
||||
|
||||
![]()
αν ειχε αναιβασει αμμωνια θα ειχαν παει ολα στο θεο
και δεν θα ειχε συμπτωματα head standing το ψαρι
|
|||
|
|||
![]()
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=46178
οι υπολοιπες γιατι δεν πεθαναν ειχαν ανοσια στην αμμωνια? ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ο λογος που πεθανε το ψαρι αυτο μπορει να μη ειναι το head standing
αλλα κακη προσαρμογη η πολυ διαφορετικες συνθηκες νερου και θερμοκρασιας μαζι με το στρες τις μεταφορας ------------------------- πες μου τι κοινο εχουν αυτα τα 2 θεματα και θα σου απαντησω
Ένας βλάκας που περπατάει, αξίζει πιο πολύ από δέκα διανοούμενους που κάθονται... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη harris samos : 25-11-10 στις 23:55 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
------------------------- πες μου τι κοινο εχουν αυτα τα 2 θεματα και θα σου απαντησ αν σου απαντησω κερδιζω κατι?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη babis100nx : 25-11-10 στις 23:59 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ποτε δε ξερεις
|
||||
|
||||
![]()
εχοντας ενα ενυδρειο με τιγρακια μονο εχω να πω οτι ειναι ευαισθητα ψαρακια.....ειχα 15 στην αρχη...και τωρα 13.....το ενα πεθανε απο ich και το αλλο απο swim bladder αν δε κανω λαθος........ειναι συχνες ασθενειες σε νεα ενυδρεια....συμφωνα με αυτα που λεει ο φιλος για swim bladder το κοβω....και μενα το δευτερο που μας αφησε δεν ειχε ορεξη για φαι...καθοταν μονο του με διαγωνια φορα προς τα κατω....δεν νομιζω να ειναι θεμα αμμωνιας....απλα η εφαγε υπερβολικα με αποτελεσμα να πρηστει η φουσκα μεσα του και να χανει την ισσοροπια του(swim bladder)...η στρεσαριστηκε....και αυτα τα barbus ωρες ωρες το παιζουν αλητρες αλλα ωρες ωρες χεζονται πανω τους και στρεσαρονται....
αμμωνια δεν ειναι με τιποτα....
|
|||
|
|||
![]()
Να παράφαγε δεν πιστεύω, από τότε που το πήρα δεν ήρθε για φαγητό.. Μάλλον στρες αφού κ τα άλλα δείχνουν ΟΚ. Αύριο-μεθαύριο θα αλλάξω λίγο νερό (κακό δεν κάνει, σωστά?) κ βλέπουμε. Ελπίζω για το καλύτερο! Ευχαριστώ παιδιά
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ψάχνω ένα ψάρι που ... | lucy | Γλυκό νερό - Γενικά | 31 | 19-12-08 18:38 |
Χάνω και 3ο ψάρι | uptight | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 31-10-08 16:01 |
Τί ψάρι σε 5 λιτρα | betta-friend | Bettas | 30 | 04-01-08 11:45 |
Μην γελάσετε. Έχασα ένα ψάρι! | sotalx | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 07-10-04 20:01 |
Ick σε ψάρι ick και στο νερό? | moogy | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 9 | 09-04-04 11:31 |