|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ωραιος.....
τα τιγρακια τι τα ταιζεις και εχουν γομαρεψει ετσι?????
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο ομορφο για διαγωνισμο θα το πας φυσικα ετσι
|
|
||||
|
||||
![]()
γεμισετο μεχρι ΕΠΑΝΩΩΩΩ!!!!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- ποτε!!!!!!!! ως εκει πρεπει...... το λενε 29 κατασκευαστες πλυντηριων..... αυτοι ξερουν ------------------------- αν θυμαμαι καλα στους ορους καπου λεει οτι δεν θελει πλαστικα..... και εχω ενα ναυαγιο και ενα πυθαρι...... εκτος και αν διαβασα η θυμαμαι λαθος
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΣ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη douran_p : 25-11-10 στις 00:20 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
αν θυμαμαι καλα στους ορους καπου λεει οτι δεν θελει πλαστικα..... και εχω ενα ναυαγιο και ενα πυθαρι...... εκτος και αν διαβασα η θυμαμαι λαθος[/QUOTE]
σηκωνεις μανικη, βαζεις χερι μεσα ,το βγαζεις και ετοιμο!!!!! ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() δεν βγαινει τπτ το ενυδρειο αγγιζει την τελειοτητα.... αλλωστε το ναυαγειο χρησημοποιητε για μπαρ απο τα γατοψαρα...... εξου και το τραγουδι εχθες αργα στο μπαρ το ναυαγειο...... και το πυθαρι ειναι καφε ουζερι...... δεν θα διαταραξω την ηρεμια της κοινωνιας εν μεσω κρισης.....
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχαχαχα εισαι τρελος...
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
καμμια μερα θα φανε κ τα δαχτυλα μας...!!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
για αυτο τα αγαπαω ξερουν ποιον πρεπει να δαγκωνουν....... εμενα ποτε δεν με πειραξανε.......
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
θα τα πω να δαγκωνουν την κακια
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
βγαλε τα πλαστικα βγαλε φωτο και βαλε πλαστικα ξανα αν και θα δεις απο μονος οτι ειναι πιο ομορφο χωρις
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εχεις δικαιο..... μεχρι ποτε ειναι ο διαγωνισμος..... εψαξα χθες αλλα δεν βρηκα το ποστ
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
500λιτρο μετα απο 2 μηνες | Nik25 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 85 | 16-01-09 14:34 |
το ενυδρειο μου μετα απο μηνες | ko$ta$ | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 5 | 03-01-09 10:54 |
ΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΜΟΥ ΜΕΤΑ 7 ΜΗΝΕΣ | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 20-12-02 14:04 |