|
|
||||
|
||||
![]()
Να σας δειξω και εγω μια φωτο απο το δικο μου Pitbul american staffordshire εχει το ενα ματι γαλαζιο και το αλλο καφε μονο εναμιση χρονο φυλακας στο χωρο μαζι με αλλα που εχω. Ονομα Σνουπυ.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
καλα ολα τα σκυλια τυπου bulldog και pitbull ειναι τελεια ![]() ------------------------- δειτε και αυτο http://www.greatdogsite.com/breeds/details/Canary_Dog/ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Δημητρης89 : 22-11-10 στις 19:18 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Καθε ρατσα εχει τη χαρη της και τις απαιτησεις της.
Το δυσκολο ειναι εμεις να εχουμε τα "προσοντα" για να αποκτησουμε καποια... |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
οποτε ονειρα να κανουμε και βλεπουμε για το μελλον ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σωστός!!!
Και εγω θεωρω τον εαυτο μου ακαταλληλο για να αποκτησω σκυλο ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
παντως τα αγγλικα μπουλντογκ ειναι σκυλια χωρις να χρειαζονται εντονη ασκηση αλλα ειναι σκυλια με πολλα προβληματα υγειας δυστυχως....και σιγουρα καποιος πριν αγορασει σκυλο πρεπει να ψαξει ενα σκυλι στα μετρα του για να μπορουν να συμβιωνουν αρμονικα μεταξυ τους...σκυλια υπαρχουν για ολους τους ανθρωπους και τις απαιτησεις τους...
|
|
||||
|
||||
![]()
Aχ αυτά τα english Βuldog!Διακαής πόθος από μικρό παιδί!!!!!!!!!!!!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τι ειναι αυτο ? ειναι κακο? | dr0s0s | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 4 | 03-05-09 00:00 |
Ειναι αληθεια η ειναι αλλη μια παραπλανιση? | fotis_k | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 30-12-08 08:26 |
Τί να ειναι; | fotis478 | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 22-08-08 17:42 |
Που ειναι το CO2? | spdm | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 22-02-07 15:56 |
Ειναι reef safe η δεν ειναι? | reefland | Reefsafe | 13 | 28-09-04 15:44 |