|
|
||||
|
||||
![]()
Bγαλε ρε καμια φωτο και ασε τις δικαιολογιες
![]() ![]() Τιποτα δεν εμαθες απο εμας τους ''φωτογραφους''??? ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ------------------------- Επειδή όπως ειπα στις φωτο ειμαι χαλιας, τραβηξα και ανεβαζω ενα βιντεακι για να παρετε μια πρωτη γεύση.. Μολις γινει οπως θελω τοτε θα γίνει πλήρη φωτορεπορταζ.. NEOklis PlayReef... The first presentation Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Neoklis : 22-11-10 στις 23:49 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
κατι μου θυμιζουν τα 2 νησια...
![]() ποσο ροη εχεις βρε?? το blue tang ολο κολυμπαει και ολο στο ιδιο σημειο βρισκεται... ![]() το φανταζομαι ηδη... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Vortech RuleZ my friend!!!
![]() ![]() ![]() Την εχω σε προγραμμα να αυξομειωνει ροη και οταν ανεβαινει η ροη της πανε μπροστα και παιζουν... |
|
||||
|
||||
![]()
Eνταξει φιλε.....
Για πρωταρης καλα τα πας ![]() ![]() ![]() κουκλι ομως τα tang ασχετα αν δεν μπορει να παει πουθενα ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μιας και εχω λιγο χρονο ας βαλω μερικες φωτο από την ολη πορεια της καταασκευης...
Το τεστ. ![]() ![]() ![]() ![]() Ο πύργος υπερχειλησης ![]() ![]() Τρυπες για να περασει ο σωληνας ![]() Ο ανταπτορας ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Στη μεση του ντυσιματος. Πανω αριστερα εχει γινει ντουλαπακι... ![]() Το aquascaping στην αρχη του, εχουν γινει καποιες αλλαγες και θα γινουν κι αλλες.. Επισης εχει μπει και ενα σακι αραγωνιτης... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ οραια κατασκευη. ποσα κιλα βραχο εβαλες μεσα?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Light reef = reef delight ;) | phaerimm | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 10 | 20-12-08 20:54 |
NEOklis...Play Reef!! | Neoklis | Reef | 59 | 05-12-08 19:21 |
Reef ή καλυτερα Light Reef! | glazar | Reef | 19 | 22-03-08 00:02 |