|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Κατι πρεπει να εγινε με τις φωτογραφιες σου.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
δεν καταφερα να τις βαλω πως τις βαζουμε.
|
|
||||
|
||||
![]()
Πάτα επεξεργασία,μετά go advanced και μετά κάτω έχει ένα πλήκτρο που λέει διαχείριση συνημμένων αρχείων.Από εκεί ανεβάζεις.
![]()
|
||||
|
||||
![]()
δες και εδω.. http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=7550
|
||||
|
||||
![]()
τα καταφερα εβαλα φωτογραφιες.και φυσικα τα σχολια σας .
|
|
||||
|
||||
![]()
ομορφο το ενυδρειο σου και μου αρεσε το στησιμο ειδικα στα λοφακια απο τις
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Όμορφο το ενυδρείο σου φίλε μου! ΚΑτα την δική μου γνώμη για να γίνει ακόμα καλύτερο βγάλε τα φυτά τελείως ή τουλάχιστον βάλτα κάπως αλιώς και βάλε περισσότερες πέτρες.Μια τελευταία παρατήρηση που έχω να κάνω εχει να κάνει με την επιλογή των ειδών !Έχω ακούσεις πως υβριδίζουν!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσίαση Ενυδρείου 360 lt (Λίμνη Malawi) | mgiokas | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 44 | 02-03-15 19:19 |
Παρουσίαση ενυδρείου Malawi | georgetax | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 47 | 23-04-10 20:35 |
Παρουσίαση Malawi | KOKOBAS | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 9 | 05-06-08 23:52 |
Παρουσίαση ενυδρείου malawi | Andreas301 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 49 | 07-01-08 10:24 |