|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
καλησπερα και απο εμενα
Ειμαι νεος στο χωρο και πιστευω οτι αυτο το χομπι εχει ανοιξει ενα νεο οριζωντα τοσο σε εμενα οσο και στα παιδια μου Η πραγματικοτητα ειναι οτι χωρεις τον συλογο ολοι θα ειμασταν ερμαια στα χερια των επαγγελματιων που ασχολουνται τοσο οι γνωσεις οσο και η βοιθεια που μου πρωσφερθηκε ειναι πολυτημη γιατι δεν αποσκοπει σε καποιο κερδος και εχω υποχρεωση να την πρωσφερω και εγω στο μελον Μεχρη τωρα εχω βρεθει μονο μια φορα στην συγγεντρωση του συλογου κατι που σιγουρα θα αλαξει Δεν θα ηθελα να κλισει ο συλογος και καλο ειναι ολοι οι αθηναιοι να δεινουμε το παρον τακτικα αν οχι καθε σαββατο
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τα γραφεία μας ξανάνοιξαν! | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 6 | 14-11-09 15:53 |
Κλείσιμο φίλτρου | greg84 | Malawi | 2 | 24-01-09 13:11 |
Διάθεση Νιτρικού Καλίου (ΚΝΟ3) από τα γραφεία του συλλόγου | Liolios | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 0 | 27-03-06 15:21 |
Κλείσιμο CO2 το βράδυ | Christodoulos Diamantidis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 23-12-04 09:47 |