|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
στους 2 κορμους.
|
|
||||
|
||||
![]()
Είναι πολύ αργής ανάπτυξης.
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
καμια προταση? τοσο τελειο ειναι
που δεν χρειαζετε διορθωση. ![]() για την μπακοπα μαλον φταιει η ληπανση. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
mpampi θα σου στειλω και μερικα ακομα Bonus αλλα σε πολυ μικρα κλαδεματα γιατι και εγω ακομα δεν εχω την ποσοτητα που θελω... θα τα μεγαλωσεις και θα γινουν κουκλια. και μολις πηρα απο bokosta αλλες 2 σακουλες με φυτα οποτε ασε τις τσιμπιδες και περιμενε να ερθουν φυτα.
Σου στελνω και μοςς για τουλαχιστων 3 ατομα οποτε κανε την μιρασια σου |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
οκ ευχαρηστω παρα μα παρα πολυ. μολις ερθουν θα βαλω φωτο και θελω η φαντασια σας να οργιαση!!!! θελω το αποτελεσμα να ειναι δουλια ολων απο δω μεσα. γιατι πιστευω πως εδω (στο φορουμ) υπαρχουν και μαμω τους καλητεχνες!!!!! αναμενετε λοιπον και σκεφτειτε κανενα καλο aquascape!!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Κυριε Μπάμπηηηηηηηηηηηηηηηη!
Αν φουντώσουν θα μου δώσετε κλαδέματα; ![]() Μετά το διαγωνισμό; ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
σε μενα για να τα μοιρασω σε οπιον θελει εδω στην κρητη. και φυσικα θα παρεις. μολις ερθουν θα σου στειλω π.μ |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μαυρη αλγη.. να το ξαναστησω? | μελινακι | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 15 | 27-08-09 10:41 |
βοηθεια!!! | JEAN | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 13-10-08 20:16 |
Κατασκευαζοντας ομορφα βραχια-πετρες!!!! | thanasis76 | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 23-09-07 14:42 |
Να το ξαναστησω? | vasilis-arta | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 15-06-05 15:05 |