|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Παρουσίαση 240 λίτρα φυτεμένο
Πληροφορίες
Διαστάσεις : 1.20 Χ 0.41Χ.55 Όγκος :240 λίτρα Κατηγορία :Φυτεμένο ενυδρείο κοινωνικό Φυτά : Echinodorus bleheri, Eleocharis parvula, Echinodorus Ozelot, microsorium pteropus, Anubias barteri nana, Anubias barteri, Lilaeopsis brasiliensis, Rotala sp. ''green'', Rotala rotundifolia , Heteranthera zosterifolia, Nesaea crassicaulis Ψάρια / ¶λλα είδη:6 ramirezi German blue, 4 ramirezi electric blue, 2 ramirezi gold, 2, angelfish, 20 Paracheirodon axelrodi (cardinal tetra), 5 red Rasbora, 6 corydoras sterbai, 2 apple snail Φόντο:Mαυρο χαρτονι ματ Φωτισμός: 1Χ54 watt ( dennerle amazon day ) διάρκεια 11 ώρες, 2 X54 watt T5 (dennerle Colour plus, dennerle special plant) διάκεια 7 ώρες Φιλτράρισμα: Εσωτερικό Φίλτρο juwel, εξωτερικό φίλτρο dolphin C-1300 Θερμοστάτης:300W juwel Λίπανση:2 ml iron, 5 ml potassium, 5 ml flourish εβδομαδιαία μετα από την αλλαγή νερού.Όλα της Seachem Παροχή CO2:΄Πλήρες σύστημα CO2 (150 Φυσ/λεπτό) Παράμετροι: pH:6,40- 7,00 Γενική σκληρότητα (GH):-Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):3 Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):5-10 Φωσφορικα:0,5 Αλλαγές νερού:1 φορα την εβδομαδα 50 λίτρα Θερμοκρασία:26,5οC ¶λλες πληροφορίες:προετοιμασια νερού σε βαρέλι 60 λιτρων, το ενυδρείο τρέχει εδώ και 4 μήνες Φωτογραφία: |
|
||||
|
||||
πανεμορφο φιλε μου!!!φαινεται υγιεστατο!
|
|
||||
|
||||
Φίλε μου αυτός είσαι...!! Εχεις το ίδιο ενυδρείο με το δικό μου, 240λ αλλά θα ήθελα πολύ να έχω τα ψάρια σου. Εγώ το χαλαλίζω για 3 χρυσόψαρα. Ελεος μέχρι και ο Τηλέμαχος την ...έκανε γυριστή.
Το ενυδρείο είναι πολύ ωραία στημένο ώς προς τη διακόσμηση. Μπράβο. |
|
||||
|
||||
kostaskich
πολυ ομορφο
|
||||
|
||||
Ως προς τη σύνθεση των ψαριών θα στα πούν οι ειδικοί. Εχω μερικές απορίες ώς προς τα αγγελόψαρα αλλά δεν είμαι και σίγουρος....
|
|
||||
|
||||
Πολυ ομορφο ενυδρειο.
|
||||
|
||||
πανέμορφο, μπράβο σου!!!!
|
|
||||
|
||||
ουααααααααουυυυυυυυυυυυυ
τελειο τελειο |
|
||||
|
||||
Παρα πολυ ομορφο και θα προλαβεις να το στειλεις και στον διαγωνισμο εδω στο gab αμα σε ενδιαφερει στειλε πμ στον RAVEN...
Απλα τα νεον με τα σκαλαρια δεν ειναι καλο να ειναι μαζι |
|
|||
|
|||
Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια, οποιαδήποτε συμβουλή ευπρόσδεκτη καθότι καινουριος ακόμη στο χόμπι!
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Cardinal δεν είναι; |
|
||||
|
||||
ναι cardinal ειναι
|
|
|||
|
|||
Είναι cardinal tetra και τα σκαλαρια τα εχω στο ενυδρείο απο πολύ μικρά (2 μηνών). Προς το παρόν δεν εχω παρατηρήσει επιθετική συμπεριφορά μεταξύ τους. Βέβαια δεν ξέρω τι θα γινει όταν μεγαλώσουν κι άλλο!!!
|
|
||||
|
||||
το καλο ειναι οτι ξερεις τι πρεπει να βλεπεις αμα δεις κατι πρατεις αναλογα
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Μπορούν να κυνηγήσουν τους καρδινάλιους; Δεν τους πέφτουν μεγαλούτσικοι για το στόμα τους; |
|
||||
|
||||
νομιζω οτι βαρανε και καρδιναλιους αμα κανω λαθος ας το πει καποιος
|
|
|||
|
|||
Μπα, τα δικά μου εδώ και 2 χρόνια δεν ασχολούνται με τους καρδινάλιους, ούτε και στις γέννες, αν ήταν νέον θα μπορούσε να υπάρξει πρόβλημα.
Το ενυδρείο απίστευτο, το έχεις κάνει διαμάντι, το φύτεμα, το στήσιμο, ακόμη και τα ψάρια (αν και αρκετά για τα λίτρα σου), μου αρέσουν φοβερά. Στείλτο στον διαγωνισμό κι αν αυτό είναι το πρώτο σου, απορώ τι άλλο θα δουν τα ματάκια μας αργότερα, συγχαρητήρια. |
|
|||
|
|||
Μπραβο ρε φιλε πολυ ομορφο το ενυδρειο σου, δεν εχω δει τοσο ομορφο... ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ φανταζομαι πως θα ειναι απο κοντα!!!με μια λεξη "ΑΡΜΟΝΙΑ"
|
|
||||
|
||||
!!!!!!!!!!!!!!!!
Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
Πραγματικα κατι τετοιο ειχα στο μυαλο μου για φυτεμενο...!
Μακαρι να καταφερω και εγω κατι τετοιο. Πραγματικα απο τα πιο ομορφα.... |
|
||||
|
||||
πολυ πολυ ομορφο!!!!
12 ραμ?? τι θα γινει αν αρχισουν τα φλερτ και τις κυριαρχιες?? δε μπορω να φανταστω... οσο για τα σκαλαρια-καρδιναλιους ...αφου μεγαλωσαν και μαζι..δε νομιζω οτι θα εχεις θυματα...
|
|||
|
|||
Η αλήθεια είναι ότι οι καυγάδες στο ενυδρείο μου δεν είναι σπάνιο φαινόμενο
|
|
||||
|
||||
πανεμορφο!!!
|
|
|||
|
|||
Πανεμορφο! Στο διαγωνισμο τωρα.
Θα ηθελα παρα πολυ μια πιο κοντινη τα σκαλαρια σου. |
|
||||
|
||||
πολύ όμορφο το ενυδρείο σου!
μεράκι, διάβασμα και να το αποτέλεσμα! Μπράβο σου! |
|
||||
|
||||
μπραβο στην προσπαθεια σου φιλε.υπεροχο!
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Αν και μικρα ακόμη (6 μηνών) νομίζω ότι είναι πολύ όμορφα (και ας μου τρώνε τη zosterifolia)!!! |
|
|||
|
|||
Συγχαρητήρια φιλαράκο και από μένα αν και στο μέλλον λογικά θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα νιτρικών λόγο του μεγάλου αριθμού ψαριών που έχεις. Όσο είναι μικρά τα σκαλάρια δεν θα έχεις πρόβλημα.
Το στήσιμο όμως εντυπωσιακότατο!!!!! Πολλά μπράβο... |
|
||||
|
||||
Φιλε μου ευγε τρομερο..!!!
μου αρεσει πολυ.. χαζευα την φωτο πολυ ωρα..... ------------------------- Παράθεση:
γιατι και τα χρυσοψαρα τελεια ειναι... αν εχεις κανενα οραντα η κανενα κογκολεζο...!!!!
the best...!!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη achisael : 20-12-10 στις 13:00 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
Μετά από 6 μήνες....................
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
240 Λίτρα Κοινωνικό Φυτεμένο | ace | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 35 | 02-07-11 20:52 |
110 λίτρα. Φυτεμένο, Guppy. | papanike | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 7 | 28-10-10 23:21 |
96 λίτρα φυτεμένο | medico | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 19 | 15-10-10 15:39 |
Παρουσίαση, 54λ φυτεμένο. | Kisifer | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 12 | 30-07-08 07:40 |
200 λίτρα κοινωνικό-φυτεμένο!!!! | flying_guardian | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 19 | 23-04-08 08:57 |