|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Για να καταλαβεις προσεχω την μπεμπα και γραφω οταν κανει νανι και μετα παω δουλεια και σχολαω 23:30 |
|
||||
|
||||
![]()
με τον χαρακτηρα του δεν εχω προβλημα , ειναι φοβιτσιαρης και δεν ενοχλει κανενα αλλο ζωντανο μεσα στο ενυδρειο (εκτος απο το apple που παει και τρωει την αλγη απο το καβουκι του) δεν σκαβει μεχρι στιγμης και τρωει σαν τρελο μονο αλγη (ολα τα φυτα και τζαμια γυαλιζουν !)
τωρα για το θεμα του μεγεθους δεν ξερω αλλα εδω και 4 μηνες δεν ειδα διαφορα σε αντιθεση με τους πλεκο που ειχαν τρελη αναπτηξη! |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο σου Kingrim!!
πολύ καλό το θέμα! |
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο βρε Γιαννη.
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
εχουν γινει αρκετες διορθωσεις απο το πρωινο ποστ με πρασινα γραμματα ειναι οτι εχω βρει σχετικα με τις αλγες που τρωει ή δεν τρωει καποιο ζωντανο.
Επισης μπηκε αλλο ενα ψαρακι που ειπε ο χαλβας Ευχαριστω για τα καλα σας λογια αλλα θελω και φωτο για να γινει πιο καλο το θεμα |
|
|||
|
|||
![]()
Γιαννη, προσθεσε τους μικροσωμους πλεκοστομους οπως Peckoltia, Ancistrus, Panaque, Farlowella καθως και την γαριδα Red nose (που τρωει την bba και την green tufted).
Τελειωσε το και θα προσθεσω εγω τις φωτογραφιες. Μπραβο για την προσπαθεια, ωραιο και χρησιμο ! |
|
||||
|
||||
![]()
o ancistrus οταν μεγαλωσει δεν τρωει αλγες απο οτι εχω διαβασει
τα αλλα θα μελετησω και θα τα βαλω |
|
|||
|
|||
![]()
Μπελά στο κεφάλι σου έβαλες Γιάννη, τεράστιο το θέμα και πολλά τα αλγοφάγα τελικά.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο!! Πολύ καλή δουλειά
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά τα SAE είναι όντως καταστροφικά για τις Moss? Έχω 3 μικρά SAE σε ένα φυτεμένο που τώρα πρακτικά σιγά σιγά στήνεται (η φυτοσύνθεση οπως την θέλω εννοώ όχι το ενυδρείο) και τα παρατηρώ να "γλύφουν" τη μοσς (δεμένη ακόμα τώρα αρχίζει να "πετάει") με όχι διαφορετικό τρόπο απ΄ότι οποιαδήποτε άλλη επιφάνεια! Μήπως αυτό ισχύει για μεγαλύτερα? Ουτως ή άλλως σκόπευα μόλις μεγαλώνουν να τα χαρίζω σε κάποιον ενδιαφερόμενο με μεγαλύτερο ενυδρείο, και μεγαλώνουν γρήγορα τα άτιμα, σαν μαρίδες γίνονται.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Καλύτερα να ρωτάς παρά να πονάς.. | almost | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 39 | 04-02-10 22:20 |
Υδρόφιλα (και όχι υδρόβια) φυτά..που δεν κάνουν για ενυδρεία | fidel | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 12-11-08 14:27 |
Να βάλω και άλλα ψάρια ή είναι καλύτερα να βγάλω? | Apostolos Demetriou | Ζωοτόκα | 4 | 10-03-05 10:05 |
Εύκολα φυτά για όλα τα ενυδρεία. | newfish | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 24-12-02 21:52 |