|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Εγώ είχα βολευτεί προσωρινά και με βατονέτα (για τα αυτιά), έχει το ίδιο πάχος και την κόβεις στο ίδιο μήκος και είναι πιθανόν να σου κάνει. Αν δεν βρεις λύση, γύρνα το πίσω στον απατεώνα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδες εγώ τα πήτα τα sun sun. Ηρθαν μόνο με υαλοβάμβακα μέσα. Κάτοπιμ συμβουλής του delta66 θέλω να βάλω σφουγκάρι κάτω και όλο siporax από πάνω.Από σφουγκάρι πιο προτρίνετε; Sipοrax όπως τα υπολόγιζα θέλει περίπου 4 λίτρα για το κάθε ένα σωστα;
|
|||
|
|||
![]()
Aυτά που έχει μέσα, δεν είναι ακριβώς υαλοβάμβακας (ενυδρειακό βαμβάκι), ούτε ακριβώς σφουγγάρι (αιώνες μπροστά οι Κινέζοι)
![]() λίγο κι από τα 2, οπότε μπορείς να το χρησιμοποιήσεις όπως θέλεις, αν κι εγώ σου συστήνω να το βάλεις πάνω-κάτω για σφουγγάρι και στο ενδιάμεσο παίρνει μπόλικο σιποράξ, όπως σου είπε ο Σπύρος, τα 4 λίτρα οριακά φτάνουν για το 1000άρι, το μεγάλο παίρνει και 6. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
http://www.petcumulus.gr/index.asp?p...oduct&pid=1834 http://www.petcumulus.gr/index.asp?p...oduct&pid=1837
|
|||
|
|||
![]()
Bokosta αυτα ειναι Ιταλια
http://www.petcumulus.gr/index.asp?p...fID=&show=grid Στο λεω 10000000% γιατι τα εχω δει με τα ματια μου!! και αυτα ειναι οντως Κινα http://www.petcumulus.gr/index.asp?p...fID=&show=grid Την διαφορα των Elite με τα Sun-sun την καταλαβαινεις. Τα Elite εχουν καλυτερη μεθοδο κλεισιματος και πιο ασφαλη. Φυσικα και τα Sun-sun ειναι πολυ καλα και μπορω να πω καλυτερα απο τα Tetra και τα Sera. Η σειρα classic μονο η κεφαλη ειναι Γερμανικο προιον. Τα υπολοιπα ειναι Κινα. Τα πιο μεγαλα φιλτρα ecco pro, 2071 κτλ ειναι ολα Γερμανικα. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Μου φαίνεται όμως ότι δεν έχουν ταχυσύνδεσμο (μόνο βανάκια βλέπω) και μπουτόν πλήρωσης, ή με γελάει η φωτό?? Παράθεση:
διαμόρφωση σφουγγαριών που θέλεις και πόσο σιποράξ χωράει στα υπόλοιπα καλάθια, για να το παραγγείλεις ακριβώς. ![]() Ρώτα τους και για άλλα σφουγγάρια αν τα φοβάσαι αυτά, δεν είναι από τους ανθρώπους που θα σε παραμυθιάσουν για να πουλήσουν. |
|
||||
|
||||
![]()
Έχω 3 χιλιάρια (2 για το μεγάλο ένα για το μικρό).Επειδή μάλλον από εκεί θα παραγκείλω τα υλικά αν είναι θα τον πάρω ένα τηλεφωνάκι πρώτα!
|
|||
|
|||
![]()
4-4,5 λιτρα Siporax χωραει το καθε φιλτρο. Αμα θελεις σφουγγαρια κανουν απο το Tetra Ex 700.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Όπως σου είπα το άλλαξα το αξονάκι,αλλά πάλι έκανε θόρυβο..αλλά, μετά τη συνάντηση εκανα έναν καλό καθαρισμό, αποσαλιγκαροποίηση, άδειασα λίγο σιποράξ,άλλαξα θέση το φίλτρο (το πήγα κάτω από το ενυδρείο-ενώ το είχα στο ίδιο ύψος) εξαέρωσα και ευτυχώς δουλεύει αθόρυβα και με πολύ δυνατή ροή ![]() ![]() Τέλος καλό όλα καλά για τα αυτιά μου γιατί είναι και στο δωμάτιο μου το ενυδρείο.. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κινεζόφιλοι
![]() http://www.youtube.com/watch?v=gLC6U-wxjYo
|
||||
|
||||
![]()
δεν εχεις παρα να το μετρησεις...
|
|
||||
|
||||
![]() Σωστό και αυτό αλλά δεν λέει και κανείς καμια γνώμη πριν τα κάνουμε μούσκεμα!¨οσοι το έχουν το φίλτρο έχουν παρόμοια ροή;
|
||||
|
||||
![]()
η ροη που δινει η καθε εταιρια ειναι με αδειο το φιλτρο (χωρις υλικα) χωρις γωνιες στα λαστιχα με το μικροτερο μανομετρικο υψος κλπ κλπ κλπ οπως και το 0-100 στα αμαξια μας.
οταν εχω χρονο θα το μετρησω και θα σας πω |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δουλεύει 3 μέρες άρα το καθάρισμα δεν παίζει!!!!!!!!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
εξωτερικο φιλτρο | παναθας | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 22-02-09 10:47 |
ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟ | ΕΛΒΙΡΑ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 27-12-07 15:20 |
Εξωτερικο durso | vasilakis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 04-11-07 11:13 |
εξωτερικο φιλτρο | paulos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 18-07-07 15:04 |
Εξωτερικο φιλτρο | ggeos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 09-11-06 10:26 |