|
|
|||
|
|||
![]()
τελικα αποφασησα με τα ψαρακια αλλα εαν βαλω ενα ζευγαρι calvus και ενα χαρεμακι multi εχω ελπιδες επιβιωσης?Να βαλω και κανα φυτακι?Οι πετρες μου πρεπει να ειναι ασβεστοληθικες?
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ εκτός από ψάρια κρύου νερού δεν γνωρίζω -προς το παρόν- κάτι άλλο να συμβουλέψω. Γράφω μόνο για να πώ συγχαρητήρια που ξεκινάς σωστά, διαβάζεις και αντί να πάς σε κανένα μάγκα πετσοπά να σου κάνει ωραιότατη ψαρόσουπα!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Νομίζω οτι πρέπει να διαλέξεις ένανα από τα 2!
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας αλλα ακομα εχω πολλες ερωτησεις που μπορει αν φανουν αυτονοητες για αρκετους απο εσας,οπως την αμμο με ποιο τροπο θα την πλυνω,αν βαλω αννουμπιες πως θα της δεσω στις πετρες,επισης ειδα την πλατη της jewel με τα βραχια μπορω να την βαλω και αν ναι πως θα την κολλησω???
|
|
||||
|
||||
![]()
την αμμο την ξεπλενεις μερικα χερια σε μια λεκανη η κουβα καθαρο που δεν εχουν μπει φαρμακα και θα εχεις μονο για τετοιες ενυδρειακες χρησεις...για να μη σου θολωσει πολυ το νερο.
η ανουμπια δενεται με πετονια (καποιοι το κανουν και με κλωστη) σε μια πετρα ή ξυλο μεχρι να γραπωθουν οι ριζες και να αφαιρεσεις αν θες το "νημα". πλατη δεν εχω παρει ποτε....περιμενε να σου πει καποιος που εχει βαλει.. ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Καλημερα και παλι σε ολους,μηπως πρεπει αντι για χαλαζιακη αμμο να βαλω αμμο θαλασσης επειδη ειναι ασβεστολιθικη,να βαλω τελικα κανα φυτο γιατι καποιος μου ειπε οτι με τα ψαρια που διαλεξα δεν θα μεινει τιποτα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Τελικά ποιά ψαράκια διάλεξες?
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα και παλι σε ολους,εχω χαθει λιγο γιατι εχω μεινει στασιμος εφοσον περιμενω καποια πραγματα ακομα για να ξεκινησω το στησιμο.Αγαπητε φιλε Κλεοβουλε τελικα αποφασησα να βαλω τα neolamprologus multifasciatus,οσο περισσοτερο διαβαζω και μαθαινω γιαυτα τα ψαρακια τοσο περισσοτερο τα γουσταρω,λες να εχω προβλημα αν βαλω μεσα καμια annubia...???
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Καινουργιος με χρυσοψαραδικο | Savou | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 13 | 05-11-10 12:10 |
καινουργιος στο hobby 90 λιτρα | giannis_suzuki | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 13 | 17-10-10 04:21 |
...Καινουργιος αισιοδοξος θαλασσινος!!! | AngelB | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 9 | 25-06-10 01:01 |