|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
αν σου πευτει μακρια το μαρκοπουλο για το μπολι , μπορεις να βαλεις μια αγγελια εδω στο φορουμ που να λεει "ζητειται μπολι κοντα στο βυρωνα" και σου εγγυουμαι οτι πολυ συντομα θα λαβεις απαντηση.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
αποφασισα να βαλω στο ενυδρειο black molly εντλτερσ και ξιφοφορους. φυτα οπωσ μου ειπατε θα βαλω ανουβιες που θα δέσω σε ενα βραχακι και τα κερατοφυλλα θα τα αφησω να επιπλεουν. σωστα? στην λαμπα θα βαλω χρονοδιακοπτη. στο ενυδρειο που εχω εχουν επιβιωσει 2 ξιφοφοροι 2 γατοψαρα 1 γλυφτης κι ενα τιγρακι το οποιο θα χαρισω. η ερωτηση μου ειναι η εξης. που να τα βαλω μεχρι να φτιαξω απο την αρχη το ενυδρειο. θελω να αδειασω ολο το νερο να βαλω καινουριο κι απο οσο ξερω πρεπει μετα απο 3-4 μερες να βαλω τα ψαρακια μου. επισης ηθελα να ρωτησω χρειαζεται οπωσδηποτε μπολιασμα το φιλτρο μου η εχει στρωσει αφου το ειχα ηδη μεσα στο ενυδρειο με τα προηγουμενα ψαρακια. επισησ το χαλικι που εχω ειναι κιτρινο μαυρο και μου ειπαν οτι ειναι ηφαιστειακης λαβας.πρεπει να το αλλαξω? ph σκληροτητα νερου και τιποτα αλλο πρεπει να τσεκαρω? θερμοστατη εχω.συγνωμη ρε παιδια που ρωταω συνεχεια αλλα φοβαμαι μην κανω καμια βλακεια και χασω παλι ολα μου τα ψαρακια.
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]()
σε ευχαριστω υδωρ. μια ακομη ερωτηση. τον γλυφτη πρεπει οπωσδηποτε να τον βγαλω γιατι μου εχουν πει οτι ειναι απαραιτητος στο ενυδρειο. δεν ισχυει? ασε που ειναι μια γλυκα και θα στεναχωρηθω αμα τον δωσω.......
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μα οπως σας έγραψα ειναι μια γλυκα ο γλυφτης μου για αυτο θελω να τον κρατησω. διαβασα οτι χρειαζονται ταμπλετες βυθου για τροφη οπως επισης διαβασα στο σαιτ www.tsamisaquarium.gr οτι τρεφεται και με καροτο η αγγουρι. Επισης διαβασα οτι μπορει να συμβιωσει και με αλλα ψαρακια χωρις προβλημα. το θεμα μου ειναι αν ενα ενυδρειο με ζωοτοκα ειναι καταλληλο για αυτον. εχω τον glyptopterichthys gibbiceps (ετσι βρηκα την ονομασια του στο σαιτ)
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Την επαθα σαν αρχαρια | paraskevi_gr | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 29-11-10 21:59 |
αρια γλυλου νερου | zissis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 20 | 08-01-09 20:42 |
Beta ζηταει βοήθεια! | stefstav | Bettas | 6 | 24-09-08 00:40 |
Αρχαρια-Προβλημα | vasogr | Αρχάριοι γλυκού νερού | 30 | 14-02-08 00:29 |