|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Είμαι της άποψης οτι ΔΕΝ "μπλέκουμε" mbuna με haps λόγω διαφορετικών διατροφικών αναγκών αλλά και διαφορετικών απαιτήσεων σε aquascape... είναι δύσκολο να κρατηθούν σε καλή κατάσταση και για μεγάλο χρονικό διάστημα και τα δύο είδη στο ίδιο ενυδρείο...
|
||||
|
||||
![]()
Γενικά παιδιά σε όλη την παραγγελία ήμουν πάρα μα πάρα πολύ άτυχος τι να πω τέλος αυτο ειναι το αποτέλεσμα....Απόψεις???
Να βάλω κανένα φυτό?Κανένα κορμό?
|
||||
|
||||
![]()
Μόλις παρατήρησα οτι η θυλικιά labidochromis μου δεν τρώει και ειναι συνέχεια σάν μπουκωμένη και νόμιζα οτι έπαθε τίποτα οτι αρρώστησε αλλα μόλις διάβασα οτι ετσι γίνεται οταν κρατάνε τα αυγά στο στόμα αλλα τόσο γρήγορα?Μέσα σε 4 ημέρες?Βέβαια την πήρα απο διαφορετικό μαγαζι και είδα οτι κατευθείαν την κυνηγούσε πολυ ο αρσενικός την φλέρταρε πολυ αλλα τοσο γρήγορα καμία γνώμη????
|
||||
|
||||
![]()
Αυτή που βλέπω στην 4η φωτο είναι μάλλον "μπουκωμένη" (μάλλον την πήρες έτοιμη).
και κάποιες παρατηρήσεις αν επιτρέπεις... -για την συμβίωση mbuna-haps στα είπε ο Αποστόλης -το χαλίκι αν το βλέπω καλά είναι χοντρό -τα aulonocara στα πούλησαν για χαρέμι stuartgranti? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κουνελοψαρο Απο Αφρικη....!!!! | malawi | Malawi | 5 | 11-08-06 10:40 |
κεντρικη αμερικη | Giwrgos23 | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 4 | 17-04-06 00:56 |