|
|
||||
|
||||
![]()
Καλως ηρθες!!!Ψαξε για μπολι κι ασε τα ετοιμα βακτηρια,και φυσικα μη βαλεις ακομη ψαρια.Η θολουρα θα φυγει μη σε ανησηχει
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() λες/πρεπει να μπλεξω με μπολι? δεν εχω κανενα που να εχει....εχω ακουσει οτι αμα ειναι "αρρωστο" σου δημιουργει προβληματα... Ειναι κακο να παω με βακτηρια? Ενταξει, εχω πει στον εαυτο μου οτι δεν βιαζομαι...αλλα αμα ειναι να μου παει 2 μηνες να βαλω ψαρια.......... thnx! |
|
||||
|
||||
![]()
αν βαλεις μπολι βαζεις και ψαρια την ιδια μερα
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
να σου πω την αληθεια εγω που εχ βαλει λευκη αμμο δεν ειμαι ευχαριστημενος με το αποτελεσμα....εχει γινει σαν χαλβας εχει κιτρινισει και αλλα τετοια....ανακατευεται κ με το υποστρωμα...η θολουρα παντως θα φυγει μην ανησυχεις.......
|
|
||||
|
||||
![]()
καλα εγω δεν εχω βαλει υποστρωμα...ετσι χυμα αμμο μεσα....
σκεφτομαι να στρωσω σε βαθος χρονου και τον βυθο μου να βαλω κανα σαλιγκαρι η καμια γαριδα... χμμμ, αμα ειναι και γινει σαν χαλβας με ψιλο σιμυγδαλι να δρασω τωρα που ειναι νωρις..... ------------------------- σημερα παντως εχει καθαρισει παρα πολυ το νερο. Αμα βαλω απο πανω μικρες πετρουλες για να μην σηκωνεται αμμος θα ειναι καλυτερα? Σκεφτομαι να βαλω μια γαριδα, αυτη θελει πετρουλες και ιστοριες η ζει και σε χυμα αμμο μονο? Τωρα τι ειδος γαριδας δεν ξερω.... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vaspiou : 16-11-10 στις 17:54 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
λευκη αμμος | peristerigeo | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 04-11-10 22:39 |
Λευκη αμμος και ???καθαριοτητα???και αλλαγες. | rocker70 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 08-03-10 14:56 |
πιθανο προβλημα με τιγρακια... | LeF | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 23-11-09 23:04 |
λευκη θολουρα | soulis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 20-03-09 00:57 |
Λευκη θολουρα στο ενυδρειο | kirkis75 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 11-02-09 00:26 |