|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
το ενυδρειο σου το ειχα πει ειναι κουκλι,τωρα οι πετρες ετσι οπως ειναι με χαλανε,πολυ στημενο δειχνει!!παιξε λιγο με τις πετρες μηπως δεις καλυτερο αποτελεσμα!!
εγω θα το γεμιζα κ πιστια!!το ονειρο μου ![]() ![]() ------------------------- βγαλε και λιγες φωτογραφιες το καπακι να περνουμε ιδεες ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη giannisqq : 15-11-10 στις 02:40 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
προσπάθησα να κάνω περιοχές κ έκατσε ετσι το στήσιμο, το θέμα ειναι οτι έχουν οτι χρειάζονται τα μουλτι μου..αυτο εχει ποιο πολύ σημασία για εμένα!!το οτι ειναι κάπως στημένο συμφωνώ αλλά έβγαλα 4 περιοχές που ειναι ποιο σημαντικό απο την εμφάνιση. να κ ενα videακι http://www.youtube.com/watch?v=8Omoh321UV8
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ καλή δουλεία!Για τις πέτρες θα συμφωνήσω ότι μπορείς να τις κρατήσεις στα σημεία που είνια απλά να τις βάλεις λιγότερο στημένα.Επίσεις καμια ξέμπαρκη που να φένεται ότι έχει κατολισθίσει ίσως να βοηθούσε!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
βοηθεια για κατασκευη βασης ενυδρειου | ilias13 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 10 | 05-04-10 22:25 |
κατασκευη καπακιου κ βασης | alan boy | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 09-05-07 23:59 |
ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΑΣΗΣ | steady | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 17 | 15-01-07 22:55 |
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΒΑΣΗΣ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ | sot-zoe | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 19 | 18-06-06 19:37 |