|
|
||||
|
||||
![]()
Χα! βασικα δεν κοιμομουν.....εχτιζα το μελλον μου !!!
![]() ![]() Πες εσυ καποια στιγμη τι χρειαζεσαι,αν εχω θα στο στειλω,αν δεν εχω θα σου στειλω μερικα της αρεσκειας μου ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τώρα πια που δεν θα έχει τα "ακατονόμαστα" μπορεί να βάλει ό,τι φυτά θέλει!! Στείλε εσύ και βλέπουμε...
Τηλέμαχε δεν πειράζει άν αλλάξει και λίγο το πλάνο του φυτέματος. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δηλαδή; (Έχω βάλει και αγγελία δηλαδή για αυτό οπότε καλύτερα να το λύσουμε γρήγορα γιατί θα επιβεβαιώσω παραγγελιές)
Ευχαριστώ για τη βοήθεια κα Αλεξάνδρα! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ολα τα φυτά που είχαμε πεί και πιθανά έχεις κάνει παραγγελίες δεν χρειάζεται να αλλάξουν. Απλά τώρα για παράδειγμα μπορείς να βάλεις και κάποιο άλλο ψιλόφυλλο (άς το πώ έτσι) όπως καμπόμπα και όχι το υποκατάστατο της που είναι η λιμνοφίλα. (εφόσον έχεις και διοξείδιο και καλό φωτισμό). Αν έχεις παραγγείλει λιμνοφίλα οκ, είναι το ίδιο όμορφη.
Τα φυτά που είχαμε πεί ήταν μέτριας δυσκολίας αλλά κάποια θα γινονταν μεζές. Ακόμη και το πογκόστεμον ή το τενέλους. Η διαφορά τώρα δεν είναι στο ότι θα αλλάξεις τελείως είδη φυτών, αλλά στο ότι αυτά που θα βάλεις θα σου μείνουν κιόλας..... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ακριβώς! Θέλει καλό φωτισμό και λίγο διοξείδιο. Με την παροχή ιδιοκατασκευής είσαι μια χαρά. Μεγαλώνει γρήγορα και ψηλώνει τόσο άν δεν το κλαδεύεις κοντό, ώστε να μπαίνει κάπου στη μεσαια περιοχή του ενυδρείου. Κάπου κοντά σε μια κρυτποκορίνα δηλαδή το φαντάζομαι. Ωραία κουρεμένο κάνει εφέ στρογγυλού θάμνου φουντωτού. Είναι χαριτωμένο.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Χρυσοψαράδικο: Η εξέλιξη! | Τηλέμαχος | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 78 | 08-11-10 14:41 |
Τι να κάνω τελικά????? | fitos100 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 11 | 16-06-10 17:50 |
Αφού δεν θα το κάνω θαλασσινο... θα το κάνω γλυκό! | crywolf | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 21-01-10 23:38 |
Τι να κάνω τελικά μ' αυτή την άμμο??? | fitos100 | Θαλάσσια Βιολογία | 2 | 05-01-10 14:27 |
τελικά τον έχασα.... | garfield | Χρυσόψαρα | 12 | 05-03-07 17:41 |