|
Γαρίδες του γένους Neocaridina Red cherry, Yellow, Snow ball, Blue pearl, Rili κλπ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Eχω παρει εδω και 20 μερες 5 red-cherry για το γαριδοενυδρειο μου οι οποιες στην αρχη οταν τις αγορασα απο το πετ ηταν πολυ λιγο κοκκινες (μια γραμμουλα πανω απο την ουρα τους). Με τον καιρο καθως περνουσαν οι μερες αρχησαν να κοκκινηζουν και λεω "μπα ιδεα μου θα ειναι". Σημερα πηγα πηρα αλλες 5 και αφου τις εβαλα με τις παλιες ειδα τρελη διαφορα στα χρωματα. Αυτες που ειχα παρει πρωτα εχουν γινει κατακοκκινες (βαθη κοκκινο ολο τους το σωμα), οι καινουργιες ομως ειναι παλι ελαφρος κοκκινες πανω απο την ουρα τους. Το θεμα ειναι το οτι εχουν κοκκινησει οι παλιες ειναι καλο ή κακο? Μημπως δεν την παλευουν με το ph:7,2-7,4 επειδη ειναι κοντα στο οριο τους και σε λιγο με χαιρετησουν?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εχε υποψιν σου οτι οι θηλυκες εχουν πολυ πιο εντονα χρωματα απο τις αρσενικες.
|
||||
|
||||
![]()
Δηλαδη ειναι φυσικο αυτο, συμβαινει συνηθως (δεν πιστευω να πηρα 5 θυλικες πρωτα και μετα 5 αρσενικες)? Παιζει ρολο και η διατροφη (δηλαδη να μην τις καλοταιζουν στα πετ)?
|
||||
|
||||
![]()
Σε ανησυχει που κοκκινιζουν?
Γιαυτο τις λενε red cherry ![]() Μια χαρα ειναι το 7.4 πεχα. Το χαλκο μονο να προσεχεις. Αφηνε να τρεχει αρκετο νερο και να αδειαζουν οι σωληνες του δυκτιου απο το στασιμο νερο πριν μαζεψεις νερο για το ενυδρειο. Οι αρσενικες ειναι σχεδον διαφανες και θα τις δεις το βραδακι να κανουν βολτες περα δωθε "χορευοντας". Απο το ποσο κοκκινιζουν οι αρσενικες, εξαρταται το χρωμα των νεων γαριδων που θα γεννηθουν. ![]() ΥΓ γενικα τα ζωντανα στα περισσοτερα πετ τα εχουν σε μετρια εως αθλια κατασταση και δεν τα αναγωριζεις συγκριτικα με φωτο που εχει τυχει να δεις απο τα ειδη
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραια παιδια ευχαριστω! Σημερα κιολας κοκκινησαν παραπανω και "χορευουν"!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θέματα σχετικά με αναπαραγωγή red cherry | Dimi | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 222 | 11-01-15 19:41 |
Θέματα σχετικά με τροφές για γαρίδες | lucy | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 72 | 26-10-12 08:01 |
Θέματα: Μπορώ να βάλω red cherry σε αυτό το ενυδρείο; | ΤΟΛΟΥΚΟΣ | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 38 | 20-10-10 15:26 |