|
|
||||
|
||||
![]()
ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.. ΕΓΩ ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΤΟΝ ΣΥΝΕΤΕΡΙΣΜΟ ΞΥΛΟΥΡΓΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΙΕΡΙΑΣ.. ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΝΩ ΜΙΑ ΣΙΛΙΚΟΝΗ ΓΙΑ ΕΝΥΔΡΕΙΑ ΣΕ ΔΙΑΦΑΝΗ ΤΗΣ BISON ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΟΛΛΕΣ.. Η ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ 5,20€ ΕΓΩ ΕΜΕΙΝΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΜΕΝΟΣ..
|
|
|||
|
|||
![]()
ρε παιδια μπορειτε να μου πειτε που μπορω να βρω ΜΑΥΡΗ ενυδρειακι σιλικονη?δεν μπορω να βρω πουθενα
------------------------- ???????//// Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kws : 22-12-10 στις 14:58 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Επισης bison εχει στα Leroy merlin...
|
|||
|
|||
![]()
η profi 4100 βγαινει σε μαυρη ?
|
|
|||
|
|||
![]()
...την εχω παρει σε διαφανη και σε μαυρη.Νομιζω επισης οτι υπαρχει και σε μπεζ.
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Επειδή το έχω κοιτάξει πρόσφατα ισχύει απλά έχει μόνο την διάφανη...
4,79 ¤/280 ml Έχετε βρει πουθενά μαύρη(γιατί θα είναι η πρώτη μου κατασκευή) κοντά σε Αμπελόκηπους; Όχι μόνο bison, οποιαδήποτε... |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν υπάρχει... Μόνο ενας τζαμάς μου είπε οτι μπορεί να μου φέρει κουτα (νομίζω 25 σωληνάρια)...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Οχι, Γιαννενα!
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
εγω αγορασα μαυρη σιλικονη απο τον μανωλη πετ σοπ στην παπαφη με μποτσαρη 12ε και στον γιαννη αμαζονιο να πας θα σου δωσει μαυρη
|
||||
|
||||
![]()
Τι μάρκα είναι η σιλικόνη;
Για να πάρεις από το εξωτερικό χρειάζεσαι minimum 18-19 ευρώ. Περίπου 9 ευρώ η σιλικόνη (penerator) και 10 ευρώ τα μεταφορικά από το: www.aquaristikshop.com. Αν παραγγείλεις 2 κομμάτια βγαίνουν περίπου 14 ευρώ το καθένα. ¶ρα συμφέρει από Ελλάδα (εάν είναι αξιόπιστη η μάρκα).
|
||||
|
||||
![]()
Κανε ένα τηλεφώνημα στο aquario.gr μήπως έχουν μιας και κολλάνε και ενυδρεία
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ξήλωμα σιλικόνης | giannis1976 | Γλυκό νερό - Γενικά | 16 | 02-11-06 23:14 |
Είδος σιλικόνης | anasios | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 06-11-05 01:26 |
Εύρεση φυτών στην Θεσσαλονίκη | Archon | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 14-01-05 18:57 |