|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
τα θελω ολα και τα θελω τωρα( Κατι μου θυμιζει αυτο) τελος παντων περα απ τη πλακα εχω ευκολα-και μετρια αλλα πολλα φυτα γιαυτο ψαχνομαι εχω τα δυο παραπανω αλλα μαλλον θελω κι αλλα οπως τα λετε παρεπιμπτοντως ειστε πολυ γρηγοροι ευχαριστω ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό από που το συμπεραίνεις; Έχεις πρόβλημα με τα φυτά;
|
||||
|
||||
![]()
νομιζω οτι ενωει οτι θελει να παει παρα περα θελει πιο δυσκολα φυτα Co2 λιπασματα κλπ κλπ κλπ
Welcome to the green side ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ΑΚΡΙΒΩΣ! Το καταλαβες εχω co2 εβαλα και φωτα εξτρα και μου λειπουν γνωσεις για λιπασμα μου χαλασε και ενα φυτακι βλεπω και καποια ωραια δυσκολα αλλα σιγουρα κολλησα το μικροβιο με τη κηπουρικη τοχω χρονια τωρα και υποβρυχια ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μια απλη λυση ειναι να παρεις ολα τα λιπασματα απο την seachem
εγω τα αγοραζω απο www.petcumulus.gr σε κουτια 250μλ ή 500μλ ειναι τα πιο οικονομια εαν τα παρεις καπου εχω κανει και ενα excel που μετραει αυτοματα τις δοσολογιες για καθε μερα |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Υπαρχει και το βγαζει η Tropica. Λεγεται Tropica Master Grow και θεωρειται ο,τι καλυτερο κυκλοφορει στο εμποριο σε λιπανση αυτη τη στιγμη. Σημειωση, οτι λεω οτι διαβαζω γιατι δεν εχω προσωπικη αποψη, και ουτε ξερω τι αποτελεσματικοτητα εχουν τα επισης πληρη λιπασματα της ADA και της ELOS.
Μπορεις και μονος σου να κατασκευασεις αντιγραφο φτανει να προμηθευτεις ενα μπουκαλακι διπλης παροχης οπως αυτο της Τροπικα. Το 1ο σκευασμα θα πρεπει να περιεχει τα μακροστοιχεια (αζωτο, καλιο ,φωσφωρο). Το 2ο σκευασμα τα ιχνοστοιχεια τον σιδηρο και το μαγνησιο. Δες τα link http://www.tropica.com/aquacare/plan...on-liquid.aspx http://www.plantedtank.net/forums/ge...ster-grow.html http://www.aquascapingworld.com/foru...ster-grow.html |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=Raven;507035]Υπαρχει και το βγαζει η Tropica. Λεγεται Tropica Master Grow και θεωρειται ο,τι καλυτερο κυκλοφορει στο εμποριο σε λιπανση αυτη τη στιγμη. Σημειωση, οτι λεω οτι διαβαζω γιατι δεν εχω προσωπικη αποψη, και ουτε ξερω τι αποτελεσματικοτητα εχουν τα επισης πληρη λιπασματα της ADA και της ELOS.
Μπορεις και μονος σου να κατασκευασεις αντιγραφο φτανει να προμηθευτεις ενα μπουκαλακι διπλης παροχης οπως αυτο της Τροπικα. Το 1ο σκευασμα θα πρεπει να περιεχει τα μακροστοιχεια (αζωτο, καλιο ,φωσφωρο). Το 2ο σκευασμα τα ιχνοστοιχεια τον σιδηρο και το μαγνησιο. σας ευχαριστω για τις απαντησεις το δευτερο σκευασμα μου φαινεται ειναι δοσομετρητης θα το δοκιμασω και θα σας πω ------------------------- Παράθεση:
εχω καταληξει στη σειρα SEACHEM V30 Complete DENNERLE Tropica Master Grow που τωρα λεγεται PLANT NUTRITION+ λογω οτι θα τα βρω σε ι-σοπς βεβαια η τελικη αποφαση θα εξαρτηθει απο το οικονομικο ![]() διοτι οπως καλυτερα γνωριζετε οικονομικα τα ενυδρεια σε ξεπουπουλιαζουν ![]() ![]() ![]() και εχω οικογενεια αλλα χομπυ ταμεια κλπ στερεα λιπασματα και καντο μονος ειναι η καλυτερη λυση διεθνως αλλα εδω βρισκουμε τετοια λιπασματα? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη themosb : 14-11-10 στις 18:40 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
λιπασμα | ΤΟΛΟΥΚΟΣ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 13 | 25-05-10 12:04 |
λιπασμα | evaggelos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 04-12-09 19:36 |
λιπασμα | ΤΟΛΟΥΚΟΣ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 15 | 06-02-09 14:42 |
ick και λιπασμα | kospets | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 04-02-09 01:53 |
ΛΙΠΑΣΜΑ | kroud | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 08-02-05 18:30 |