|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν είναι μόνο αυτό το θέμα, το καλύτερο είναι ένα ξύλινο κουτί (κόντα πλακέ θαλάσσης να αντέχει και λίγο νεράκι), όλα μέσα και πίσω από το ενυδρείο, μέσα στο έπιπλο, κάπου ψιλοκρυμένο.
|
||||
|
||||
![]()
Αν ο φίλος φοβάται για το κοριτσάκι του, τότε ότι και να βάλει πρέπει να κλειδώνει. Αλλά σε αυτή την περίπτωση δεν νομίζω ότι θα πειράζει μόνο τα καλώδια του ενυδρείου η μικρή!!
Πέρα από το θέμα της ασφάλειας, πιστεύω ότι τον τρώει τι χέρι του να πιάσει και λίγα εργαλεία ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Κάτι ανάλογο έχει κάνει ο φίλος amorealex.
Μπορείς να δεις σε αυτά τα links: http://www.aquatek.gr/vb/showpost.ph...4&postcount=45 http://www.aquatek.gr/vb/showpost.ph...5&postcount=49 |
|
||||
|
||||
![]()
μπράβο! κάπως έτσι το σκέφτομαι αλλά όχι τόσο μεγάλο. αυτό που ήθελα να δείξω είναι η διακόπτες που έχω σπίτι μου που σε έναν διακόπτη έχω βάλει. διακόπτη για τα ρολά,διακόπτη για το φως στο μπαλκόνι, διακόπτη για ένα σποτ στο δωμάτιο,μια πρίζα σούκο και έναν διακόπτη που ελέγχει την πρίζα για όταν ανάβω ένα φωτιστικό δαπέδου να μην σκύβω ο καημένος να το ανοίξω από τον δικό του διακόπτη στο καλώδιο του!
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αν δεν κάνω λάθος αυτός ο διακόπτης που δείχνεις στην φωτό είναι χωνευτός, για εγκατάσταση σε τοίχο. Πάλι με μπέρδεψες. Θέλεις οι διακόπτες να φαίνονται?? ![]() ![]() Την Vimar ομολογώ ότι δεν την ξέρω. Ελληνική είναι?
|
||||
|
||||
![]()
υπάρχουν κουτιά τοίχου εξωτερικά που τα βιδώνεις όπου θες. στα link είναι λίγο υπερβολικά εγώ τα θέλω λήγω ποιο μαζεμένα και όχι τόσα πολλά. η vimar είναι ιταλική και σε πληροφορώ είναι πανάκριβη εταιρία! για να καταλάβεις τι λέω στην φώτο που ανέβασα μόνο το πλαίσιο δηλαδή τι γύρο γύρο από την πρίζα έχει 80 ευρώ βέβαια το συγκεκριμένο είναι από την ποιο ακριβή σειρά και είναι χυτοπρεσαριστώ μέταλλο !
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
¶ρα θέλεις αυτός ο πίκακας να φαίνεται - θα τον βάλεις σε ένα τοίχο ή πάνω στο έπιπλο. Συνήθως οι σειρές για επίτοιχη εγκατάσταση δεν είναι τόσο προσεγμένες, είναι περισσότερο χοντροκομένες.
Είσαι σίγουρος ότι το πλαίσιο είναι μέταλο? Δεν έχει καμία μονωτική επιστρώση? Σε ρωτώ καθαρά εγκυκλοπαιδικά, γιατί έχω την εντύπωση ότι δεν επιτρέπετε τα εξωτερικά υλικά των διακοπτών - πριζών να είναι από αγώγιμα υλικά για λόγους ασφαλείας!!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ερώτηση προς τούς σχετικούς σε κιχλιδες! | theodarras | Malawi | 12 | 30-09-10 19:09 |
Ερώτηση προς Χανιώτες με Malawi..! | makis206 | Malawi | 3 | 19-09-08 14:06 |
Ερώτηση προς του εμπειρότερους | candus | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 02-11-07 16:15 |
Ερώτηση προς κατόχους τηε βάσης του RIO 400..... | Johnkokk | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 29-01-05 12:09 |