|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Δε θα πιασουν οι ριζες στο ξυλο λες δλδ;;;
|
||||
|
||||
![]()
πολυ απλα υπαρχουν φυτα που ειναι για να δενονται σε διακοσμητικα γιατι αλλιως χαλανε (πχ ανουμπιες,φτερες κλπ) ενω υπαρχουν φυτα που χρειαζονται το υποστρωμα για να λαμβανουν τα θρεπτικα συστατικα !! δεν θα προκοψει στο ξυλο
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() Σωστος??? ![]()
|
||||
|
||||
![]()
απολυτα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Προσπαθησα να τις βαλω οσο πιο απλωμενα γινοταν φιλε μου κ 2-3εκ. πιο κατω εβαλα μια ταμπλετα jbl που συμφωνα με τις οδηγιες διαρκει 1 χρονο!
![]() Τι εννοεις να παιζω με τη διαταξη των ριζων; Οσο ειναι θαμμενες δε μπορω να κανω κ πολλα, κ τωρα που το εθαψα, δε θελω να το πειραξω για να ειμαι ειλικρινης γιατι φοβαμαι μην το βλαψω ή σκορπισει το λιπασμα... ![]() Σιγουρα στο ξυλακι δεξια ομως θελω να βαλω αλλα 2 φυτα ευκολα κι ειμαι στο ψαξιμο... Αυτο ειναι το ενυδρειο μου http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=45329 . Εχεις να προτεινεις κατι; ------------------------- Πηρα το ρισκο κ το εκανα! Ολα οκ. Το εβαλα μεσα με τα τρια δαχτυλα βοηθωντας το να απλωθει σαν ομπρελα! ![]()
Η έλλειψη επικοινωνιας θα είναι η αρχή του τέλους του ανθρώπινου γένους! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Konstantin79 : 10-11-10 στις 00:01 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Είναι εύκολο φυτό. Παρόλαυτα χωρίς σίδηρο και κάλλιο δεν μου πήγαινε αυτό το φυτό. Και μόλις άρχισα και diy co2 πήρε μπροστά για τα καλά. Βεβαίως να σημειωθεί ότι τα επίπεδα φωτισμού μου ήταν 0,66 w/l
|
||||
|
||||
![]()
oταν λεω να παιξεις με την διαταξη των ριζων δεν εννοω με τις ριζες απο τα φυτα! με τα ξυλα σου !!! να τα βαλλεις σε διαφορετικες θεσεις (πειραματισου) ωστε να φτιαξεις κατι πιο φυσικο και να μην φαινονται σαν να ειναι στη σειρα
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Echinodorus... | s-vitzi | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 24-04-08 23:33 |
echinodorus | antonis t83 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 01-03-08 10:58 |
Echinodorus | Mikepap | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 14-01-08 06:43 |
echinodorus | flipper | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 26-05-07 03:26 |
echinodorus ...? | s-vitzi | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 23-02-07 17:34 |