|
|
||||
|
||||
![]()
αυτο λεω.. οτι το αρσενικο εχει μεγαλη επιθιμια για ζευγαρωμα ωστε να χρειαζονατι 3 θυλικα ωστε να μην στρεσαριζετε το ενα...
|
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια λιγη βοηθεια!!
Μολις μετρησα και βρηκα ΝΗ3=0,ΝΟ2=1,5 και ΝΟ3=25 Τι να κανω για να στρωθει το ενυδρειο??? Παλευω τοσο καιρο και αποτελεσμα τιποτα.... Ασ μιλησουν οι παλιοτεροι! |
|
||||
|
||||
![]()
Κάνε μια αλλαγή νερού και βάλε μια αγγελία να πάρεις μπόλι να ξεμπερδεύεις. Και εσύ κουράζεσαι και το ψάρι που έχεις μέσα υποφέρει.
|
|
||||
|
||||
![]()
Μα εχω παρει μπολιασμενο νερο και μακαρονι,απο εμπειρο χομπιστα!Τωρα ριχνω σταγονες αμμωνιας..Να συνεχισω?
|
|
||||
|
||||
![]()
Το μπόλι μπορεί για διάφορους λόγους να μην έπιασε ή να έκανες κάποιο λάθος και να σκότωσες μέρος της βιολογίας. Το να ξαναπάρεις καλό θα κάνει.
Γιατί ρίχνεις αμμωνία ενώ έχεις μέσα ψάρι; Αν κατάλαβα καλά εσύ το επιβαρύνεις! |
|
||||
|
||||
![]()
Tο ψαρι το εχω βγαλει..Μου ειπαν να ριχνω αμμωνια για να ξαναστρωθει το φιλτρο...
|
|
||||
|
||||
![]()
Εφόσον πλέον δεν υπάρχει ζωντανός οργανισμός στο ενυδρείο σου και δεν έχεις να ανησυχείς για την υγεία του δεν υπάρχει κάτι να σε αγχώνει. Μπορείς να συνεχίσεις να ρίχνεις αμμωνία μέχρι κάποια μέρα να μετρήσεις αμμωνία και νιτρώδη μηδέν και νιτρικά μετρήσιμα. Όλα πάνε καλά, δε νομίζω να αργεί πάνω από εβδομάδα. Εφόσον θες να συνεχίσεις έτσι μπορείς να ανεβάσεις και λίγο τη θερμοκρασία για να επιταχύνεις κάπως την αναπαραγωγή των βακτηρίων. Έχεις μέσα κάποιο φυτό; Πάντως εάν μπολιάσεις ξανά να βάλεις κατευθείαν ψαράκι.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Οι μετρήσεις μου | magman | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 07-08-10 19:11 |
Μετρήσεις !!! | yiota | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 05-05-08 14:23 |
Μετρήσεις TDS | ΧρήστοςΠ | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 25-03-08 19:54 |
Μετρήσεις | giannisfot | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 02-03-08 19:01 |
Μετρήσεις | vouros | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 04-03-07 19:04 |