|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
περιμενω παρατηρησεις
σε καποιες φοτο εχω μερικουν βραχους με πρασινη αλγη θα πρεπει να με ανισηχει η οχι? ΟΧΙ φυσιολογικο ειναι απο αλλαγες νερου πως με βλεπεται?λιγο ποιο συχνα μικροτερη ποσοτητα τα ψαρακια πως τα βλεπεται καθαρα ειναι?τι εννοεις?...μια χαρα ειναι τα πηρα και τα δυο για θυληκα ειναι? με τι αλλο ειδος λετε να τα συνδιασω? αστα species γνωμη μου απο φυτα τι λετε να βαλω? ανουμπιες βαλισνεριες...γνωμη μου μονο ανουμπιες επισης βαλε και αλλες πετρες και δωσε υψος...καλη αρχη παντως
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
(Malawi) 400 λιτρα Mbuna Tank | chris7 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 16 | 03-05-10 15:09 |
200 lt,malawi tank | vag0s | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 9 | 27-12-09 02:02 |
Malawi Peacocks Male Tank | gregoryn | Malawi | 4 | 05-12-08 14:16 |
My malawi tank /120l | manousos | Malawi | 8 | 10-09-08 21:55 |
Μακετα για 3d Background.για Malawi Tank | iki28 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 18-01-08 09:03 |