|
|
|||
|
|||
![]()
Τελικα ανακαλυψα οτι υπαρχουν αναφορες για πρασινες bee/crs κι απο αλλους. Ειναι πολυ σπανιες και τους εχουν δωσει το ευφανταστο ονομα "incredible Hulk"
![]() |
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
...οποτε το μονο που εχεις να κανεις ειναι να μην τη νευριαζεις...
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
+1000 |
|
||||
|
||||
![]()
Αλεξανδρε βρηκες καμια παραπανω πληροφορια γι αυτη την γαριδα?Σου εμφανιστηκαν αλλες?Θα κανεις κλειστη αναπαραγωγη με βαση αυτη τη γαριδα?
|
|||
|
|||
![]()
Ναι , βρηκα αλλον εναν που του γεννηθηκαν 2 ιδιες με τις δικες μου αλλα δεν του εζησαν. Η δικη μου μεγαλωσε και δειχνει οτι ειναι αρσενικη.
Δεν εχω αποφασισει ακομα τι θα κανω, ειμαι στη φαση να μειωσω τα ενυδρεια μου και οχι να τα αυξησω, οποτε δεν υπαρχει χωρος για επιλεκτικη εκτροφη με βαση αυτη τη γαριδα. Τα μονα 2 στοιχεια που ειναι σιγουρα ειναι οτι εχει αιμα tiger απο το παρελθον, και οτι ειναι χρωματικη μεταλλαξη. Μολις βρω χρονο θα την ξαναφωτογραφισω τωρα που μεγαλωσε. |
|
|||
|
|||
![]()
Η πρασινη CRS εχει γινει θεμα συζητησης μεσα στους διεθνεις κυκλους των γαριδαδων.
Ενα link απο το shrimp-attack. Εν τω μεταξυ παρουσιαστηκε αλλη μια απο την Σουηδια και τον Janne (Janne Johanson). Tωρα που μεγαλωσε πια, εχασε τις γαλαζιες και πρασινες αποχρωσεις και εγινε πιο χρυσαφενια. ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θέματα σχετικά με αναπαραγωγή red cherry | Dimi | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 222 | 11-01-15 19:41 |
γαριδα! | drak7family | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 09-03-10 08:43 |
ξερει κανεις αυτη τη γαριδα? (mountain rock) | thanasis76 | Όλες οι άλλες γαρίδες | 6 | 10-10-08 06:27 |
Sos Γαριδα πεθαινει!!!! | Θανάσης | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 16 | 25-06-06 11:26 |